.
.
Sygic Truck GPS Navigation 13.7.0. Android
![]()
Instalirana mapa SLO , HR , BiH , SRB
Instalacija:
- Deinstalirati i pobrisati sve od stare verzije Sygic .
- Kopirati folder "SygicTruck" na intSD ili extSD Card
- Ostale karte ručno dodati u "folder" Maps
- Pokrenuti APK datoteku
- Za kamion uključiti "Truck" mode , unesti sve podatke vozila kojeg imate.
- Za auto neka "Truck" mode bude "Off" (bez zelene točkice)
Links:
Part 1 164 Mb
Part 2 164 Mb
Part 3 158 MB
![]()
Napomena: Nemojte koristiti "mapdownloader v16.5.0(20161229) " koji je priložen , koristite linkove koji su postavljeni na postu #3
°°°
Zadnji uredio walter66 : 06-03-2017 u 01:28
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nisam siguran da ovaj downloader skida HERE Maps...ako skida, ja ocito neznam..
Zadnji uredio walter66 : 06-03-2017 u 01:00
U pravu si izgleda da si u pravu izgleda da to nisu HERE maps, nisam provjeravao ovu datoteku s kartama koja je priložena .
Pokušaj ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/81398-S...R-HERE-2016.09
Imaš i u ovom kompletu HERE Maps :
http://cafe.mobil.hr/threads/81446-S...=1#post1096487
L.P.
Zadnji uredio batal : 06-03-2017 u 12:31
to što si otvorio su TT mape a klikni na Truck Europe i tu su mape za kamion i sve radi odlično i skida normalno
@batal
Dobro si primijetio , i meni tu nešto ne štima . Cijeli taj paket je skinut s neke SLO stranice i bio je u Torrentu .
Cijela aplikacija je bila posložena isto tako kao što sam ja podigao na Zypishare , i bila je instalirana samo SLO.
Ja sam samo dodao HR , BiH , SRB iz onog jednog linka na postu #3 i dodao POI u folderu Rupi , za sve 4 ...
Zašto je Slovenac stavio tu kartu SLO ne znam , a ja sam samo dodao ove tri iz istog izvora , a ono što je u
paketu nisam niti probao , jer sam zaključio da su to Tomtom (TA) karte . Usporedio sam količinu SLO i HR i
neznam gdje si ti našao HR tako veliku . Izgleda da ja i Ti ne znamo koristiti taj Downloader , a @mirkeclj je
napisao kako treba .
Ovdje na slikama sam kontrolirao količinu SLO i HR prikazuje isto kao i tebi .
Zašto u downloderu pokazuje drukčije odnosno manju količinu datoteke neznam .
Ovo na slikama je izmjerena količina s TotalComanderom za SLO i HR
![]()
Po slikama se vidi da nešto tu ne štima , ja osobno ne trebam kamionsku navigaciju , zato koristim onu za auto .
Volio bih da Ti ili netko drugi pokušaš upisati podatke od kamiona , sve što treba i dali to uopće funkcionira .
Da se napokon rješi problem karata (Maps) za kamionsku navigaciju na Sygic_u .
Navigaciju sam isprobao u autu na ugrađenom Android Navigatoru i ovo je jedina verzija do sada , koja mi radi korektno ...
Zadnji uredio walter66 : 06-03-2017 u 15:07
Ta verzija nije stabilna rusi se. Nocas sam ju probao super je radila ali nakon sat vremena koristenja program se srusio.
Možda se kod tebe ruši ja sam je prije 3 dana probao i radi odlično bez ikakve greške sve je ovdje kod mene odradila,na mobitelu i tabletu nije zakazala a mobitel je Android 5.1.1 a tablet 4.4.4
@logi
Kod mene već radi ista ova verzija više od 15 dana i do sad mi se nije srušila . Sa nekim verzijama mi se to događalo , da zablokira aplikacija kad uključim kameru za snimanje vožnje ili prebacim u rikverc pa se uključi stražnja parkirna kamera . Obe kamere su ugrađene u sustav navigacije i rade neovisno od Sygic aplikacije . Kod ove verzije nisam imao takav problem , sve radi korektno . Problem može raditi i nedostatak memorije RAM ili previše programa koji su ostali u pozadini nakon korištenja . Taj problem je poznat kod Android OS_a , skupljanje korištenih programa , postoje različiti programčići za poništavanje takvih programa , a na novijim Androidima možeš ih "pobacati" lijevo - desno ako klikneš na ona dva ekrančića na statusnoj traci pri dnu , koji Ti prikažu što si koristio u zadnjih nekoliko minuta ili sati . Android je još uvijek nezavršen program zato u dvije godine izađu 4 verzije , a nitko od tih programera se nije sjetio da stavi X_sić za isključivanje ili izlaz iz programa kao u Windowsu .
Nema tu nekih pravila uglavnom za kamion se koriste mape Truck i to je to ništa drugo
Karte su iste, razlika je kad prebacis za navodjenje kamiona jer te u tom slucaju navodi putevima kojim smije voziti kamion ili te upozorava na visine mostova. Zbog toga i ukucavas dimenzije kamiona. Nisu bas toliko blesavi da prave posebno karte za auta a posebno za kamione. Zamisli da jos prave za pjesake i bicikliste.![]()
Bookmarks