Probaj umjesto postojece rezolucije u sys unjeti svoju tacnu.
Dobio sam novi mobitel "Samsung galaxy J3" tezolucije ekrana 720 x 1280 pixels, i sad sam instalirao "iGO primo 9.6.7".
Instalacija je protekla u redu ali kad pokrenem iGO nije mi preko cijeloga screena nego zauzima malo više od polovice screena (po širini i visini)
Pretpostavljam da trebam nešto mjenjati u "sys" datoteci.
Ima li ko da zna
Probaj umjesto postojece rezolucije u sys unjeti svoju tacnu.
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Prekopirao si iGO s nekog uređaja koji je imao manji ekran i sad ne odgovara za ovaj noviji mobitel HD rezolucije .
Pokušaj pronaći neki iGO Primo za ovu rezoluciju 720 x 1280 , ili instaliraj iGO NextGen koji nema "problema" s rezolucijama .
Za ručno podešavanje treba malo iskustva i mobitel Samsung Galaxy J3 ispred sebe .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ne bih se upuštao u instalaciju tog "iGO NextGen" da nebi nešto pokvario, jer sam jedamput tako sredio navigaciju.
Ovaj iGO koristim več dugo godina i naviko sam na njega te bi mi bio problem s tim novim
Postoji li mogućnost da dobijem full screen nekim izmjenama u "Sys" datoteci
Gdje bi mogao naći iGO primo za moju rezoluciju, gdje se to može vidjeti za koje rezolucije je koja verzija
Prije sam imao Galaxy A3 s 960x540 a sad imam Galaxy J3 1280x720
Evo vamo skini datu koja je za tvoj mobitel i zamjeni je sa tom što imaš u tome igu
https://drive.google.com/drive/folde...mlmNmlyYnVpNUU
Oooo shit !
Evo sad sam skinuo tu tvoju sys datoteku i zamijenio postoječu, i sad kad pokrenem iGo dolazi poruka "user interface resolution (720x1280) is not supported or compatible skin cannnot be found"
Nije mi nešto jasno, prijašnji mobitel je imao rezoluciju 540x960 i imao je sliku preko cijeloga ekrana a u njegovoj sys datoteci nigdje ne piše ta rezolucija, nego piše ovako:
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;screen_xy="800_480:800x442/480x762"
screen_xy="800_480:800x480/480x800:fullscreen"
;screen_xy="800_480:800x442/480x762:fullscreen"
;screen_xy="800_480:736x442/480x698"
;screen_xy="800_480:736x442/480x698:fullscreen"
Zadnji uredio malimate48 : 26-04-2017 u 20:32
ako ti se ne da skidati tu je cjela igo navigacijama sa nekim mapama i svim ostalim u njoj evo ti sys od tvoje rezolucije ali prvo obriši kod sebe mapu Save pa ponovno instaliraj sa ovim sysom ako opet ne bude valjalo onda skidaj ovu cjelu
https://my.pcloud.com/publink/show?c...r3b6mYImMojfj7
Evo sad pregledajem sadržaj na mobitelu ali nigdje nema mape "save".
Sve sam pretražio i nema je nigdje
Zadnji uredio malimate48 : 26-04-2017 u 20:40
u mapi od iga gdje si ga stavio na Uređaj jer sa sd kartice ne radi na tvom uređaju
Da pojasnim, na compu več oko 5 godina čuvam mapu iGO primo 9.6.7, koju bi kopirao na mobitel (biće jednom 5-6 puta) i pokrenuo instalaciju i sve je uvijek štimalo.
I u toj mapi na compu nema nigdje mape “save”
Nije mi jasno kako je sve radilo bez te mape
Šta je tebi kakom kompu sa mobitelom preko nekog file managera ili njegovom datotekom uđi u navigaciju igo i tu ti je ako si instalirao već igo taj folder ili mapa save
Ali problem je šta nakon instalacije iGO na mobitelu nema nigdje mape "save"
provaj s ovim zamjenit..
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"
;screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen"
;screen_xy="800_480:1180x670/720x1120"
;screen_xy="800_480:1280x670/720x1220"
Spominjem tu mapu jer forumaš "mirkeclj" je spominje, citiram ga: prvo obriši kod sebe mapu Save pa ponovno instaliraj sa ovim sysom
Opet ponavljam "ja te mape nigdje nemam"
pogledaj
picture uploadercertificity.com
Zadnji uredio malimate48 : 27-04-2017 u 09:28
To ti je na kompu,pogledaj na telefonu ima li! Ovako kod mene izgleda sadrzaj igo foldera na telefonu.
![]()
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Žao mi je šta vas ovoliko gnjavim, jer za to rješit vjerovatno treba veče znanje nego šta ga ja imam.
Nego ja bi pokušao sa instalacijom "iGO primo nextgen" kao šta mi Walter66 savjetuje (zbog rezolucije mog screena).
.
Sad sam skinuo tu verziju i dobio sam instalacioni fajl naziva com.nng.igoprimoisr.apk.
Pošto mi je interna memorija mobitela samo 4 GB (zauzeto oko 70 %) htio bi ju instalirati na SD karticu od 8 GB koja je 90 % prazna.
Da li za to postoji neki poseban postupak ili je dovoljno da se taj .apk ubaci na SD karticu (u folder iGO) i pokrene instalacija.
Ako ima nekakav poseban postupak molio bi da neko objasni
Koliko ja znam Samsung baš ne voli aplikacije poput Navigacija na SD kartici .
Ne znam , jer nikad nisam nikad imao Samsunga , ovisi i o verziji Androida na uređaju .
Ja uglavnom kupujem telefone bez SD kartice s više interne memorije 32 ili 64 GB .
Vjerojatno postoji postupak instaliranja na SD karticu , možda netko zna pa se javi .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
pogledaj tu !
mozda pomogne !?
ili u sys.txt-
[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /ext_card/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/extSdCard"
content="/storage/extSdCard/content"
sve na internu a poslije mozes folder content u root na sd kopiren , i onda mozes na internoj taj folder obrisati da nezauzima mjesta , to je jedana od mogucnosti !
ali mozda ima jos netko neki savijet !?
Zadnji uredio zuzo : 27-04-2017 u 20:59
Bravo, evo sam uspio napokon dobiti full screen
Thanks to all
Bookmarks