magnet:?xt=urn:btih:5EADD086FDF4B8C58A68656410186E DEA2071FAA
magnet:?xt=urn:btih:5EADD086FDF4B8C58A68656410186E DEA2071FAA
Zadnji uredio walter66 : 06-02-2017 u 00:09
I tako malo pomalo
Forum razdvaja predugačke riječi odnosno nazive !?
U tom slučaju kopirati na ovaj način , u dva reda :
magnet:?xt=urn:btih:5EADD086FDF4B8C58A68656410186E
DEA2071FAA
Kad se selektira (Copy) kod lijepljenja (Paste) bit će povezano !
Ovdje su linkovi za karte samo "ExYu" + License
Zadnji uredio walter66 : 14-12-2016 u 01:02
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
@slavche015
za post koji ti se svidja ili od njega imas koristi, zahvalis se na lijevoj strani gdje pise Hvala.
iGO R3 HERE_2016.Q3 Europe
Torrent:
ooo
Zadnji uredio walter66 : 18-01-2017 u 15:35 Razlog: - Obnovljen Link 18.1.2017
probao sam magnet unijeti i nije islo(uzimajuci u obzir razmak), ali torent od waltera ide...
Ne radis dobro upravo ga skidam.ali walterov torrent ima i licence sto nema koji sam ja postavio i ceo sadrzaj je veci.jednom recju kompletnij torrent
Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 11-11-2016 u 09:40
I tako malo pomalo
Zadnji uredio walter66 : 11-11-2016 u 12:27
Waltere tako sam radio i probao na jos vise nacina i nije uspjelo dok nisam upotrebio tvoj torent.
Karte sam skinuo i sad cemo cekati nove.
Pitanjceee! Da li ja sad da brisem stare bulding i speedcam a ubacujem ove nove ili ostavljam nesto i staro?!
Mape i poi naravno brisem i ubacujem nove?! Ili poi treba ostaviti neke jer prosle mape su imali 3 nekakve vrste poi?!
A sta mu dodje sad ovo phoneme,sta sa tim?!
Hvalaaaaaa !!!
![]()
Ps. Sad primjetim da nema u ovim mapama ceske,poljske i bugarske!? Njih da ostavim stare mape?!
Zadnji uredio micija : 13-11-2016 u 12:20
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Ne moraš ni znati engleski , sve je "nacrtano" !
WHERE TO PUT iGO DIFFERENT FILES?
FTR> Truck Info > /Content/MAP
FPA> Point addressing > /Content/MAP
FDA> Driver Alerts > /Content/MAP
FBL> Actual Maps > /Content/MAP
HNR> Defined Routes > /Content/MAP
3DC> 3D Buildings > /Content/Building
3DL> 3D Landmarks > /Content/Building
PHR or PH> Reporting street names > /Content/Phoneme
DEM> Landscape > /Content/DEM
POI> Points of Interest > /Content/POI
FJV> Junction view > /Content/MAP
KML> Custom Points of Interest > /Content/Userdata/POI
SPE&SPC> Speed camera files > Content\Speedcam
SKIN>SKINS >Content\skin
UX ADDONs> iGO\ux or SDcard\iGO\ux
Speedcam.txt> Speed camera files > Content/Speedcam
SpeedcamUpdates.spud> Speed camera files > Content/Speedcam
FSP (File .Speed.Profiles).Content\MAP.
FDS dangerous curve alerts, upcoming sharp curves. Content\MAP
SPC - Speed Camera files - content/speedcam
FJV -> for iGO Primo any platform (WINCE, Android, etc.)
FJW -> iGO NexGen for any platform (WINCE, Android)
Ili pogledaj ovdje:
http://cafe.mobil.hr/threads/77370-P...20#post1035720
Ima !
Poljske , Češke i Bugarske , skini karte s #4 Posta , u ovoj Temi , ne lutaj okolo po Forumima ...
(kupiš u Bauhausu , a garanciju i montažu tražiš u Pevecu)
Zadnji uredio walter66 : 13-11-2016 u 12:55
Shvatio sam to ali nisam to da li da uvjek brisem stari sadrzaj potpuno a ubacujem novi i vidim da nema u novim mapama nema svih drzava da li mogu stare da ostavim?! Pozzz hvalaa
Diagbox- forumasima gratis pregled ljubimca.
Zadnji uredio walter66 : 13-11-2016 u 13:07
pa tek sad skontam da sam ja skinuo pogresan torent grrrrr
zbunuo me jedan post gdje valter uporedjuje dva torenta...
jos mi bilo sumnjivo sto skrin valterovog torenta i moj nisu isti ali eto nepaznja mi uze pola dana i zeta sam zeznuo poslao pola novih pola starih mapa.
pozzzz hvala walter66
Ako nema svih država , ostavi stare , svejedno će radit , a možeš ostaviti i stare karte , nema nekih bitnih promjena .
Pitanje: voziš profesionalno ili skupljaš karte tek tako da imaš !?
Pa ja vozim taxi i presao sam sa garmina na igo a sestrin muz vozi kamion i za njega sam prosle mape radio pa mi se zalio da ga salje gdje zabrana i da nema nekog tunela u austriji pa ga slalo negdje okolo i jos nesto mi prigovorio ali sam zaboravio,pa zato kontam da ove mu saljem da vidi da li je to ispravljeno.
Hvala ti na truduuu.
Diagbox- forumasima gratis pregled ljubimca.
Stare i nove mape ponekad imaju konflikt, a pogotovu ako su od razlicitih proizvodjaca.
skinuo sam q2 ali i dalje nema ulice u kojoj živim, nadam se da će s q3 biti više sreće, no zippy share kaze da ne postoji file na serveru
Probaj opet na postu #3 , neki bezobraznici izbrisali linkove ! Sad sam obnovio "balkanizaciju" ...
Nego zašto trebaš ulicu u kojoj živiš , valjda znaš gdje je , ili si se izgubio !??
Zna blackhawk53 gdje je njegova ulica ali neznaju neki stranci ili dostava ili slično kad ga trebaju pronaći a nema ulicu na navigaciji. Šta oni da upišu na svoju navigaciju i kako da ga pronađu.
@ZlajaM
Možda ovi stranci što idu kod @blackhawk53 imaju Garmina ili neku drugu bolju navigaciju nego što je iGO , pa će ga sigurno naći .
U prošlim verzijama iGO karata bilo je problema većih nego sada , u nekima su nestajali cijeli gradovi u Srbiji i neka mijesta u Slavoniji .
Čitao sam na jednom drugom Forumu gdje se Mađari žale da ne mogu s ovim novim Q3 kartama pronaći neke manje gradove po imenu ,
nego samo po poštanskom broju , tako je bilo i s onima u Srbiji ... Svi ti kartografi precrtavaju jedan od drugoga , pa ponekad i griješe ,
ili naprave malo drukčije pa "ukakaju" ono što je bilo prije dobro . Problem je i u nama jer čekamo da izađu karte i prije nego su testirane
ili isprobane mi ih već kopiramo na naše navigacije . Ne bismo tako radili da karte moramo kupovati ...
Ma nije da ne znam, nego je nova ulica koja je dobila ime pocetkom proljeca ili malo prije, pa trazim zadnji update cisto zbog ostalih promjena u zemlji
Napisao sam da su obnovljene karte na #3 postu pa pogledaj , ako već nisi , i napravi usporedbu .
Nisu baš kartografi tako ažurni , njima za promjenu treba koja godina , moraju imati i potporu od
"naših" , da bi to sve kako treba uštimali prije same objave u novoj seriji karata (mapa) .
Bookmarks