Jedino što sam našao da su karte kudos, ali nema nigdje za skinuti (?)
a kupnja karata je gotovo nemoguća! (sa kudos weba)
pokušavam naći full europe....
pomagajte !
pomagajte !
Koliko sam shvatio radi se o ovom uređaju :
SOUND-SYSTEM NAVIGATOR XTRONS PF61HGTS TOYOTA GPS BLUETOOTH DVD SD USB RADIO
Za ovaj uređaj nisam na internetu pronašao gotovo ništa , jedino ga ima za kupit po nekim Web Shopovima .
Vjerojatno ne mogu ništa s njim što se tiče navigacije pa prodaju i stavljaju zamjenski kineski uređaj s
otključanim softverom .
Možda bi se nešto uspjelo napraviti , ako je navigacija na SD kartici , da se "prevari" uređaj , tako
da se pod istim imenom kako je na originalnoj kartici "uglavi" neka druga navigacija (iGO , Navigon) .
Pod uvjetom da imaš SD s tom navigacijom , a ako je na DVD_u onda ništa od toga .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
znaci kudos je na intrnoj , (mape za kudos se mogu naci od 2011, nove vjerovatno moras kupiti )Koje karte za NAVICEIVER XTRONS PF61HGTS ?
pomagajte !
i ovo je malo nejasno !?
ali kako kaze kolega walter66 moglo bi se uraditi !!Da, sa SD karticom je navigacija. Navigacija je kupljena nova, ali s njom nije došla SD kartica.
Molio bih ako je tko voljan pomoći!
Gledao sam na Kudos Webu i ima za skinuti Europe navigation software , ponudili su i Free
Trial za probati što znači da se može i kupiti , a cijena nije baš prevelika (pogledaj dolje na slici).
Samo nisam baš siguran da su karte ažurirane jer imaju oznaku NAVTEQ14Q4 , što bi
značilo da su iz četvrtog kvartala 2014 god .
Europe navigation software
Software size: 5.3GB (need 8GB card to install)
Operating system: Windows CE 5.0/6.0
Language: English、Francais、Deutsch、Italiano、Espanol ...
Support resolution: 800*480、480*234、480*272
Map version: KudosMap7.5.3
Map data: NAVTEQ14Q4
PS Edit:
- Skinuo sam Free kartu i u kompletu je sa softverom , ne što mi treba nego iz radoznalosti .
- Za početak i Ti skini Free verziju i probaj dali radi
- Postupak je opisan kako se instalira na karticu od 8GB
- Osobno mislim da je moguće "uglaviti" iGO Primo ili neku drugu WinCE 6 ,
navigaciju , koja ima rezoluciju 800 x 480 . Vjerujem da bi puno bolje radio nego
ovaj Kudos s zastarjelim kartama , valjda je za to tako niska cijena (30€) .
@zuzo
Kudos nije na internoj , skinuo sam komplet Free sa Kudos Web_a i pregledao kako je postavljeno .
Mislim da na internoj memoriji nema ništa nikakav Kudos softver . Jer su ovi u Free verziji uz karte
ponudili i aplikaciju . Nemam više Mio navigaciju , ali radilo bi to i na njoj jer ima tri vrste rezolucija .
ok , samo taj doticni drobi da treba kudos karte (mape) , logicno je da je na uredjaju kudos sw, ili za taj uredjaj preporucuju kudos sw. !?
sve jedno sto i kako , moze ubaciti primo na sd , putnje urediti i cekati mozda se dogodi cudo !!
Zadnji uredio zuzo : 05-09-2016 u 16:06
Pokušao sam kupiti kudos karte a na njihovoj stranici ako ne dodaš točan model navigacije (uređaja) ne dozvoljava kupnju...
...il sam blesav ili stvarno od ponuđenih nema ovaj uređaj...
Ako mogu i kakve druge karte raditi na tom uređaju bilo bi super...
--čekam sd od 16gb jer ova moja od 64gb ne radi na uređaju![]()
Ako mi tko može linkati tutorial kako i što staviti na sd card...
...stavio sam skidati iGO HERE 2016.Q2 Europe karte, ali nisam siguran da je tu sve... (ne vidim .exe file)
iGO karte ne dolaze sa softverom , odnosno aplikacijom za navigaciju , kad skineš taj komplet onda nema nikakve *.exe datoteke .
Navigaciju treba najprije instalirati , zatim ubaciti karte i sve ostale datoteke koje koje pripadaju iGO Navigaciji (aplikaciji) ...
Kod Kudos_a to dolazi u kompletu .
Koliko vidim nisi baš spreman da sam odradiš instalaciju iGO navigacije , osim toga moja je pretpostavka bila da će možda , a ne
sigurno pasati na Tvoj navigator .
Zaključio sam da na Tvoju multimediju ide odnosno radi iGO navigacija , po ovome filmiću !
To je multimedijski uređaj namijenjen za određen tip automobila , a takvi uređaji imaju drukčija "pravila" od klasičnih navigacija .
Mislim isto tako da taj uređaj nije ugrađen originalno u auto , nego je kupljen naknadno i "unlocked" je za sve vrste Navi aplikacija .
Može se montirati na bilo koji auto , koji ima mogućnost ugradnje 2Din Radija - Multimedije .
Nema baš puno korisnika takvog uređaja , ja osobno taj model nisam nikad vidio , a navigacijama se bavim godinama .
Ja ne bih pisao tutorijale , puno je to posla , lakše je napraviti nego objasniti , osim toga nemam na čemu isprobati .
Zadnji uredio walter66 : 07-09-2016 u 22:23
Hvala na odgovorima, odnosno pomoći.
Trenutno su staviti Trial kudos da vidim uopće kako šljaka, a kasnije ću probati iGo naštimati.
Forum je stvarno ok, ali imam dojam da je sve nekako razbacano![]()
to i je car (interesantno , nesto posebno , kao kad dodjes u trgovinu pa ono sto trebas moras obici pola trgovine da bi nasao , jer obicno one koje bi trebao pitati nema bas uvijek na usluzi ), dakle uz put i nesto drugo procitas i saznas !!Forum je stvarno ok, ali imam dojam da je sve nekako razbacano
ali ako je kudos kompletan na sd kartici , pogledaj putanje i nazive exe. , pa onda ubaci igo8 i preimenuj folder i exe. i uredi putanje u sys.txt u igo8 , mozda proradi ako nije neka scripta na internoj !
ali kao sto je poznato sve sto radis radis na vlastitu odgovornost !
pozz
@LouisCyphere
@zuzo
Na postu #10 sam napisao ovako :
"Mislim isto tako da taj uređaj nije ugrađen originalno u auto , nego je kupljen naknadno i "unlocked" je za sve vrste Navi aplikacija .
Može se montirati na bilo koji auto , koji ima mogućnost ugradnje 2Din Radija - Multimedije . "
Nisam dobio odgovor dali je originalan s autom ili je netko kupio naknadno "kineza" s imenom XTRONS .
Vjerujem da bih ja iGO Primo (800*480) za WinCE posložio na SD karticu 8-16-32 GB , sa kartama cijele EU , bez uređaja pri sebi .
Trebalo bi raditi , možda bi trebalo samo upisati putanju do aplikacije u sys.txt . Svi Ti kineski uređaji SD karticu nazivaju "SDMMC" .
Po meni , treba odmah staviti iGO Primo s novim licencama i kartama , to bi bilo odlično rješenje .
Onaj demo KUDOS sam danas probao na klasičnoj 7" kineskoj navigaciji i radi , karte su kako sam rekao loše , ali i stare (2014) .
Imao sam problema s traženjem GPS signala , ali ga je našao nakon desetak minuta , nisam probao u vožnji , ali radilo je dobro .
Točno, kupit je naknadno.
Pošto je kupljen naknadno , onda je kako sam prije pisao otključan za sve vrste navigacijskih aplikacija koje odgovaraju .
Preporučam instalirati iGO Primo i najnovije karte za njega , na onaj KUDOS zaboravi , jer da i kupiš karte za onih 30€
nisu dobre , odnosno zastarjele su , nemaju novijih od 2014 . su im zadnje . S tom inače čudnom navigacijom , skrenuo
si nas s pravog puta . Kudos nema menije ni govorno navođenje na HR jeziku , zato ga ja i @zuzo nismo nikad koristili .
Ne znam možeš li instalaciju iGO Primo sam odraditi ili i tu trebaš pomoć . Mogu Ti linkati iGO s osnovnim postavkama i
jednom kartom (HR) , pa ako proradi , a vjerujem da hoće , kasnije dodaješ ostatak karata od država koje bi ti mogle
zatrebati , ili misliš tamo ići .
@LouisCyphere
Raspakiraš ovaj komplet na HDD zatim prebaciš na SD karticu , kompletno ovako s folderom .
Pronađeš putanju na i3-Primo.exe . Navigacija ima samo jednu kartu ( HR ) , ostatak
karata ostalih država ubaciš po potrebi . Prije dodavanja karata isprobaj navigaciju dali je sve
u redu , mora prikazati sliku za cijeli ekran . Kod prvog pokretanja treba nešto više vremena da
se pokrene aplikacija , slijedeći puta ide puno brže . Kod svakog dodavanja karata dobro je vratiti
aplikaciju na tvorničke postavke , a to se napravi iz aplikacije ili na računalu izbrišeš folder "Save"
kojeg nakon podešavanja osnovnih postavki aplikacija napravi iznova .
Treba dodati : Buildnig , Map , Poi
i3-Primo.part1.rar
Link: http://www13.zippyshare.com/v/elFQGsHY/file.html
i3-Primo.part2.rar
Link: http://www13.zippyshare.com/v/M0iUSdFB/file.html
i3-Primo.part3.rar
Link: http://www13.zippyshare.com/v/UlMbwRN8/file.html
Nove karte za iGO :
http://cafe.mobil.hr/threads/81236-i...=1#post1093861
*** Aplikaciju nisam testirao na rezoluciji 800*480 , ako bude problema , mijenjat
ćemo ovaj s nekim drugim iGO .
Stvarno hvala! Probat ću danas kada dođem kući.
update: uređaj je javljao grešku global_cfg not found, pa sam u sys.ini promjenio par redaka, među ostalim SSHD u StorageCard i nakon toga nije bilo problema! Napravio sam po Vašem savjetu, prvo samo HRV karte i sve je bio ok, obrisao Save folder stavio sve karte i ponovno učitao IGo. Učitavanje je prošlo jako brzo i za sada je odličan!
Zahvaljujem se ekipi koja mi je pomogla da ovo odradim!
Bookmarks