Pozdrav svima,
Imam jedan problemčić, pa se nadam da ima netko tko može pomoći. Razumijem se donekle u mobitele, popravio sam ih nekolicinu, ali očito nedovoljno da shvatim ovaj kvar.
Nedavno sam na Xperiji M4 Aqua mijenjao micro USB port, koji je bio pokidan, pa se mobitel nije mogao puniti. Uspješno sam zamijenio usb port, međutim, nakon toga više ne radi ekran. Mobitel se upali, kompjuter ga najnormalnije prepozna, čak i toucscreen radi, ali ekran je potpuno crn. Naručih s ebaya novi ekran, s pretpostavkom da sam oštetio LCD kod rastavljanja mobitela. Novi ekran došao, ja ga spojio, ali niti on ne radi.
Osim toga, očajnički sam pokušao nadograditi Android preko Sony PC Companiona, misleći da je nešto softver zablesao, ali i dalje je sve isto. Android je nadograđen na 6.0, mobitel se i dalje pali, i touchscreen radi, računalo ga prepozna, ali LCD je potpuno crn..
Ne znam uopće u čemu bi mogao biti problem. Da je otišla matična, pretpostavljam da se mobitel ne bi uopće niti palio, niti bi ga kompjuter prepoznao.

Odgovori uz citat
Bookmarks