@h0wden
Ovaj uređaj nema ugrađene navigacije - GPS_a , to je samo Auto radio "Multimedia" .
Više o tome ovdje : Autoradio 2DIN BLUETOOTH XOMAX XM-2VRSU723BT
Pozdrav ekipa,registrirao sam se na ovaj forum jer mi treba pomoc oko auto navigacije.
Naime kupio sam Golfa 4 te je u njemu dosao radio XOMAX 2VRSU723BT NA KOJEM POSTOJI TV IZLAZ,BLUETOOTH ZA POZIVE koji funkcionira,DVD i GPS koji kada zelim pokrenuti pise not support,
Zanima me kako da ubacim u njeg navigaviciju ,
Svako pojasnjenje dobro bi mi doslo.
Unaprijed zahvaljujem.
![]()
@h0wden
Ovaj uređaj nema ugrađene navigacije - GPS_a , to je samo Auto radio "Multimedia" .
Više o tome ovdje : Autoradio 2DIN BLUETOOTH XOMAX XM-2VRSU723BT
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Zbunjuje me ta ikona GPS,ne vjerujem da je tek tako tu stavljena.
Nigdje nisam vidio na tom uređaju priključak za GPS , a nisu nigdje ni prikazali da uopće postoji . Možda mi je promaknulo , ali stvarno nigdje ništa ne piše . Isto tako na više sam mjesta pročitao da uređaj nema CD_a , vjerojatno misli i na DVD . To što ima ikonicu ne znači da mora imati GPS , možda ima software kao sličan model XOMAX XM-VRSU713BT koji ima GPS .
Uređaj koji ima GPS mora imati antenu nešto slično ovome , ljepi se na prednje staklo :
Ovdje imaš program za probati , ako imaš mogućnost GPS_a
http://cafe.mobil.hr/threads/81275-K...=1#post1094484
h0wden@
Navigationssoftware integriert
EUROPA Kartenmaterial inklusive
to bi trebalo pisati u tehnickim podacima od tvog xomaxa !
ovaj model ima navigaciju !
Zadnji uredio zuzo : 14-09-2016 u 21:50
Ovo je slika gdje se nalaze priključci (stražnja strana) , nevidim nigdje priključak za GPS antenu !?
Rješenje bi bilo kupnja eksternog BT GPS_a , pod uvjetom da uređaj radi na WinCE ili Android
![]()
Zadnji uredio walter66 : 14-09-2016 u 20:55
Bookmarks