Pozdrav!
Ne znam da li je najbolja opcija da otvorim novu temu ili da post priključim nekoj staroj, na kojoj nije pisano 2godine najmanje...
Radi se o Xperia T lt30p telefonu, od prije nekoliko dana telefon ne reprodukuje zvuk prilikom poziva, SAMO POZIVA!!!
Problem je, da odmah naglasim, telefon nije kod mene, nego kod starog, a on u Njemačkoj i ja telefonu samo preko teamviewera mogu pristupiti.
Kada odaberem zvuk za zvono, telefon uredno reprodukuje zvuk. Čak sam ulazio i u service tests, ima opcija Speker i Stereo Speker, na oba kada kliknem, zvučnik uredno reprodukuje neki zvuk.
Također kada odabere tokom razgovora na viberu da mu zvuk ide preko zvučnika, ništa ne čuje.
Mnogi su mu rekli da je zvučnik u banani, no ja to jednostavno ne vjerujem, pogotovo kada čujem zvuk iz zvučnika.
Telefon je bio prenatrpan aplikacijama,slikama i slično, sve sam pobrisao, no bez uspjeha. Dok nisam pobrisao, nazvao sam ga i gledao preko teamviewera u jednom trenutku mi javi kao da nije u stanju da pokrene stereo nešto..nisam uspio pročitati do kraja.
Šta vi mislite, zvučnik u banani, ili?

Odgovori uz citat
Bookmarks