Totalna neobiljnost.
Naručio Tomato free SIM preko weba i to dok je trajala promocija Brutalne, negdje 20. studenog. Mislim se, stići će u 10 dana pa je stignem aktivirati (Brutalna 39).
SIM mi je stigao, ni manje ni više nego jučer, 14. siječnja, skoro 2 mjeseca od narudžbe.
Stignem još aktivirati B39, ali mislim odnos prema korisnicima im je nula!
Ako misliš slati gratis karticu čitavo jedno godišnje doba, a onda radije ukini dijeljenje istih.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Totalna neobiljnost.
A na posiljci kaj ti pise kad je poslano?
Nema datuma na pošiljci. Piše već isprintano-Poštarina plaćena u Poštanskom uredu 10000 Zagreb.
Unutra sam dobio stari letak u kojem piše da B39 traje do 30.11.15.
Poslali su prilično pamtljiv broj, 2+3 iste znamenke, možda da se iskupe![]()
U Mobisu!
A gle, ako je islo obicnom postom onda bi krivio postu. Obicna posta cesto kasni ili ne dodje uopce. U firmi smo isto imali identican problem da promo kartice nisu ni stizale ili su kasnile kao i tebi i onda se preslo na preporuceno.
Tomato jos nije naucio izgleda da treba na preporuceno prec
Ma dobri brojevi vrijede samo ako su 098 ili 091
Da, slažem se ovo u svezi dobrih brojeva. Ipak daju neku dozu ozbiljnosti.
Ali, 2 gige na tomatu, nisu za odbaciti![]()
U Mobisu!
Upravo iz tog razloga sam ja išao direkt u T-Mobile kad sam htio Bonbon karticu (zbog interneta, jel).
Javio se ja njima n Fejs jel mogu u bilo koji T-centar, oni meni odgovaraju da će mi poslat, reko samo vi meni potvrdite jel mogu ja u centar, budem ja "prošeto".
Isto tako jednom prilikom je Tele 2 dijelio kartice, meni taman trebao novi broj, reko ajd meni pošaljite, nikad mi nije stiglo na adresu, a na upit kažu da su karticu poslali. Bilo je to davno, da se razumijemo.
Tako da takve probleme nema samo Tomato.
Ne znam, meni je Tele2 u dva navrata slao onu Chilli tarifu (kako se već zvala) i u roku tri dana je oba puta stiglo.
Bonbon kartica, jednom do sada naručena, opet u tom roku od tri dana.
Tomato-prvi put, evo skoro dva mjeseca. Iskreno više sam zaboravio na to.
U Mobisu!
Bookmarks