GARMIN City Navigator Europe NT Unicode 2016.20
Maps and Addition files
TORRENT
Code:https://app.box.com/s/t4drod6rqc3cz9ca7wdleszjq9l996fn
GARMIN City Navigator Europe NT Unicode 2016.20
Maps and Addition files
TORRENT
Code:https://app.box.com/s/t4drod6rqc3cz9ca7wdleszjq9l996fn
tesko je ovo da se instalira kad imate win 10![]()
Nema šta da je teško ja imam win 10 od prvoga dana i sve radi a ovo ti je samo slika šta se nalazi u torrentu kad budeš skidao podatke tojest citi navigator eu
pozdrav,i ja imam win. 10 isve mi radi bez problema
veliko hvala i pozdrav
dali ima NT verzija
ja iman win 10,jeli može neko da snimi video,tutorijal kako se otkljuća karta u mapsource
MapSource for Beginners -PDF
Koristiš li Google!?
Meni je to prilično komplicirano i bez potrebno , kupiš veću SD karticu i postaviš otključane karte ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ali ja volim sam istraživat i prćkat,ja nemam garmin,koristim mobitel ali me interesira sam pravit karte.
Samo sam jednom davno jednom prijatelju instalira karte više je to iz znatiželje ali već pomalo gubim živce i ćini mi se da ću jedno vrime pauzirat.
Svejedno HVALA svima a ako bude zatribalo javit ću se.
Nema tu pravljenja karti karte su napravljene i samo trebaš preko map instala ubaciti mape koje ti obilježiš a odključavanje je vrlo jednostavno ali u pp sam ti napisao da ti nudim da ti pkažem i onda ćeš i ti znati ,ovako mi je to malo prekomplicirano da ti objasnim.
Nema veze. Hvala ljudi još jednom na vašem trudu.Ako mi bude zatribalo javit ću vam se.
Hvala još jednom.
pozdrav, mirkeclj jel može meni pomoć za instalaciju?
može vidi PP
Hvala korisniku mirkeclj na pomoći, ja se nikad ne bi snašao sam.. ipak ko zna, zna.![]()
Pozdrav ljudi i molim pomoć
naime imam garmin nuvi 250wi već sam odavde i skidao i postavljao karte zahvaljujući walter66 (hvala još jednom)
sve je radilo ok i sad kad sam htio nove karte staviti na SD karticu izbrisao sam staru fajlu gmapsupp.img i pokušao copy paste novu kju sam skinuo sa ovog linka na žalost kad stavim SD u garmina samo mi pokazuje osnovnu kartu AdriaROUTE 4.40 NT koju sam friško isto copy paste na uređaj.
pokušao sam izbrisati opet fajlu sa SD i staviti stru i opet mi ne pokazuje dvije karte već samo AR.
Molim znalce gdje griješim
Hvala Vladanu riješeno je!
Kad čovjek ne razmišlja dogodi se da ne napravi folder ponovo koji je zbrisao i onda se lupa po glavi!![]()
Zato uvek backup pa kad proradi brisi staro tako bi video da je mapa u folderu garmin! :-)ali tu smo da pomognemo ako ztreba.bitno je sad da radi
I tako malo pomalo
pozdrav, mirkeclj jel može meni pomoć za instalaciju?
Pozdav,
može pomoć kako staviti City Navigator Europe karte na SD karticu.
Unaprijed zahvaljujem.
Bookmarks