Note 2 definitivno.imao sam ga prije,a i danas smo kod prijatelja bili i zena ima bas Note 2 star oko 2 god.
Dakle baterija 2 dana i 23h i 5h sot....ostalo jos 12% baterije.jednostavno nevjerojatno
![]()
Znači, nalazimo se na kraju prvoga kvartala 2016. Prema najavama vodećih kompanija, veliku većinu novonajavljenim smartphonea će trebati puniti barem jednom dnevno.
Sada pitanje, koji se smart pokazao zbilja zvijer po pitanju baterije? Do sada, može biti i neki od prije 5 godina.
Osobno znam za Z3 i Z3 compact (dok nije došao Lollipop) i OnePlus One. Znači, baterija na ovima sasvim solidno do dva dana.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Note 2 definitivno.imao sam ga prije,a i danas smo kod prijatelja bili i zena ima bas Note 2 star oko 2 god.
Dakle baterija 2 dana i 23h i 5h sot....ostalo jos 12% baterije.jednostavno nevjerojatno
![]()
Moto Razr Maxx definitivno
od kineskih mobitela su svakako dobri Oukitel K10000, K6000, K4000 Pro
pa Doogee T6, HomTom HT6. to mi za sada pada na pamet![]()
Cubot Note S
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Imam Z3 Compact i moram reći da sam ga 4 puta slala na popravak jer mi prvo navigacijska tipka nije radila pa su mi u popravljanju toga oštetili mikrofon tvrdeći da sve propisno radi pa sam se žalila tehničkoj službi svog operatera koji je napisao osobno dopis i zamolio svog šefa da napiše dopis i tek tad su mi dali novi mobitel (pod garancijom je bio i još je)...slom živaca...što se tiče baterije vrlo sam zadovoljna..prije ovog mobitela sam imala Sony Xperia Z koji mi je bio stvarno čudo, nakon dvije i pol godine korištenja sam ga dala dečku, a sebi sam uzela Z3 Compact...
Bookmarks