probaj izaći van i sačekati prvi puta malo duže i do 10 minura pa ćeš onda viditi
Ubacio sam iGo NexGen, mape Hrvatske, Srbije, Bosne i Crne Gore. E sad, ja kad udjem mene baci u Zagreb i nece da locira moju poziciju. Znam ono oko sys.txt da se treba podesavati. Ja sam to nasao na internetu da je za ovaj model navigacije port 7 i 57600 baud. Nece. Pokusao sam i sa GPSTool, koji ubacim u Navigaciju i pokrenem, medjutim on sve odradi i u .log fajl mi napise opet port 7 i 57600 baud. Ali kad udjem u iGo nece da locira.
Pokazuje ono 3-4 one linije gore dole sto idu, jacina signala ali su crvene i pise Available Sattelite 0, kada menjam portove pojavaljuju se te crvene linije a nekad nema nijedne, zavisi koji port stavim i baud. Ali uglavnom, ni sa jednim nece da se poveze ni sa jednim satelitom uvek 0 pise.
NVA-04310 Bluetech je navigacija.
Ja sam samo prikljucio na USB, obrisao sve sa Navigacije sto je bilo vidljivo i ubacio IgoNext gen folder, i sve lepo radi, muzika, slike, klipove pusta, odem tamo NaviPatch i lociram iGo, ma sve. Udjem u njega i jedino sto sateliti zezaju..
probaj izaći van i sačekati prvi puta malo duže i do 10 minura pa ćeš onda viditi
probaj sa -port "7" , baud "38400"Angry Pomoc oko Igo i satelita
Ubacio sam iGo NexGen, mape Hrvatske, Srbije, Bosne i Crne Gore. E sad, ja kad udjem mene baci u Zagreb i nece da locira moju poziciju. Znam ono oko sys.txt da se treba podesavati. Ja sam to nasao na internetu da je za ovaj model navigacije port 7 i 57600 baud. Nece. Pokusao sam i sa GPSTool, koji ubacim u Navigaciju i pokrenem, medjutim on sve odradi i u .log fajl mi napise opet port 7 i 57600 baud. Ali kad udjem u iGo nece da locira.
Pokazuje ono 3-4 one linije gore dole sto idu, jacina signala ali su crvene i pise Available Sattelite 0, kada menjam portove pojavaljuju se te crvene linije a nekad nema nijedne, zavisi koji port stavim i baud. Ali uglavnom, ni sa jednim nece da se poveze ni sa jednim satelitom uvek 0 pise.
NVA-04310 Bluetech je navigacija.
Ja sam samo prikljucio na USB, obrisao sve sa Navigacije sto je bilo vidljivo i ubacio IgoNext gen folder, i sve lepo radi, muzika, slike, klipove pusta, odem tamo NaviPatch i lociram iGo, ma sve. Udjem u njega i jedino sto sateliti zezaju..
kako si upisao u sys.txt , isto port7 i baud 57600 ?
[gps]
port=2
baud=9600
set_messages=0
background_navigation=1
[gps]
port=auto
baud=auto
set_messages=0
background_navigation=1
Zadnji uredio zuzo : 24-04-2016 u 18:38
Mora biti ovako inače ne radi - s navodnim znakovima
[gps]
port="auto"
baud="auto"
set_messages=0
background_navigation=1
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Izlazio sam vani. I 20 minuta sa "auto" i "auto" nece. Vec sam bio danas probavao, a ni sad opet nece. Nece ni sa port 7 baud 38400..
Ne trebaju navodnici na 7 i 38400?
Ja ih nisam stavljao. Samo sam na "auto" stavljao navodnike.
Probao sam i drugi NextGen ubaciti i Primo, nece ni sa jednim da nadje satelite.
Zadnji uredio proskater1 : 25-04-2016 u 02:38
proskater1@
ako si vec sve isprobao a nece , probaj sa iGO 8.0. ili sa iGO 8.3.xx , a i sa navigon MN7 !
GPS NVA04310
Ecran tactile TFT 4.3 pouces
65000 couleurs
Résolution 320 x 240 pixels
Memoire interne 64Mo
Connecteur mini USB 1.1
Lecteur cartes mémoire SD, MMC (2Go maxi)
Antenne intégrée SIRFIII
Sensibilité -156dBm
Haut parleur intégré
Formats Audio : WMA9, MP3, WAV
Format Video : AVI, ASF, MOV, MPG
Format Photo : JPG, PNG, TIFF
Frequence GPS : 1575.42 Mhz
Processeur : Centrality ATLAS III 372 Mhz / AT640
Systeme exploitation : Microsoft WinCE.NET 5.0
Autonomie : 4 H
Poids : 150 G
Batterie Li-Ion 3.7V 800 mAh
Accessoires fournis : Support GPS, Stylet, Cable mini USB, Adaptateur allume cigare, notice
ako je tocan opis kao i tvoja navigacija , onda nije ni cudo zasto nece !?
Zadnji uredio zuzo : 25-04-2016 u 09:34
Ovde ima slika od ovog modela ali moj GPS ne izgleda ovako kao na slici. Ja mislim da je ovaj moj bolji i da mu je rezolucija 480x278.Evo vidi kakav je na slici taj neki tamo. http://www.mms-support.net/index.php...mid=15&lang=fr
A ovako moj izgleda http://i.imgur.com/TnokmHn.jpg
i ovo sa ledja http://imgur.com/y53pnYf
Zadnji uredio proskater1 : 25-04-2016 u 12:39
ok tvoj je kazes bolji , jos pitanje jer mu je isto, Memoire interne 64Mo , ili je veca !?
ali ti sve jedno ubaci igo8.0 ili primo 1.2 , ti jos idu za memo. 64 , ostali idu za mem. min. 128mb !
Dobro sad cu da probam. Mada sam imao vec jedan GPS sa 64MB i ubacio Primo 2.4 i My Way i radili su odlicno. 320x240 rezolucija bila. Prodao sam taj ali je losiji bio i na izgled i ovako onaj pre nego sad ovaj.
A ram jeste, 64MB je.
Moze li link od Igo 8.0 ili Primo 1.2, ako ja ne uspednem brzo pronaci nerviram se kad ovako udjem pa ne rade linkovi?
proskater1@
navrati u tvoj PP !
a to sto se nerviras nije to problem , jer ako je nesto za djabe i uvijek ne uspijeva sve kako treba , onda kao sto znas kupis i imas mir !!![]()
Bookmarks