Dakle, treba mi definitivno i drugi mobitel.
Radio sam u zadnjih mjesec dana čistku svega u kući, pa tako i mobitela, smartfona... Malo po malo ostadoh samo na G4. Eto, ne sjećam se kada sam imao samo jedan svoj mob.
U dubokom promišljanju što bi bilo pametno uzeti, ostadoh na ova dva modela.
Znači, poprilično nepoznata marka s upitnim specifikacijama-Doogee T6 i sada već dosta star LG G3.
Oba dođu skoro pa istu cijenu. G3 bih uzimao preko Njuškala.
Novi Doogee T6 dođe u slobodnoj prodaji 1399kn.
LG mi je u zadnjih 6 mjeseci doslovno ušao "pod kožu". Nakon tri godine korištenja Sony Xperia ovo je pravo osvježenje. Čak i G3 koji postaje lagano out, i dalje je stroj. Odlična kamera, performanse uređaja, brend, vjera u sw podršku bar još kroz ovu godinu.
Nedostatak bi bila baterija koja dosta kratko traje iako je 3000mAh.
Doogee (ne znam na glas niti kako se čita ovo čudo) ima jedinu prednost u 6250mAh bateriji koja, pretpostavljam može sa žešćim korištenjem držati bar 2 dana.
Osim baterije i Double SIM funkcionalnosti, ne znam što bih naveo kao pozitivnost. Uređaj nema specificiran UI, gotovo čisti Android, kamera od mizernih 8MP koja ne daje bajne rezultate... Kinezi bez nekog brenda su poznati da se češće kvare. Nedostatak dodatne opreme, recimo za kaljeno staklo bih trebao konzultirati eBay, ne daj Bože da cikne ekran, odakle nabaviti novi itd.
Vaša mišljenja i možda konkrentni argumenti iz realnosti?

Odgovori uz citat
Bookmarks