Probaj sa SD Maid
Imam mobitel lenovo a806 rutan je dali mi tko može reći koji je program najbolji za ćišćenj programa koji ostaju u pozadini mobitela . Naime mobitel mi ima 12 giga za instalaciju i kada sve program izbrišem ostane mi samo 1 giga , pa bih trebao oćistiti programe u pozadini šta ostaju kad se izbrišu , djeca su mi dosta igrica bili instalirali i izbrisali. Unaprijed vam se zahvaljujem na pomoći .
Probaj sa SD Maid
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A kakva je situacija kod iPhonea?
Jel i on ostavlja programe u pozadini?
S čim njih, tj kako njih uklonit?
Mislim, ne fali mi memorije, ali kada idem instalirat program koji sam već imao ne traži me da ga ponovno skidam nego da ga samo ponovno instaliram, dakle, negdje na mobitelu ostaje instalacijski fajl.
Ne kužim, aplikacija se uvijek skida nebitno jesi je već imao ili prvi put instaliraš. Bez JBa teško da možeš išta napraviti pošto nema pristupa filesystemu.
Kada sam u App Storeu, kada oću skinut neku aplikaciju koju prije nisam imao imam gumb NABAVI, a kada hoću instalirat nešto što sam već imao stoji mi ikona u obliku oblaka sa strelicom prema dole (kao da je spremljeno na Cloud)?
A to... ne to ne znači da je apliakcija instalirana nego da si je već jednom kupio/skinuo s svojim Apple IDom. Aplikacija se i dalje skida kad stisneš na to.
Bookmarks