Settings-applications-google play services, google play store - clear data/cache
Pozdrav, nadam se da mi mozete pomoći.Imam problem sa navedenim tabletom. Nakon hard reseta nemogu nista instalirati, javlja mi sljedeću grešku..Stavim slike u sljedeći post. Hvala Vam unaprijed..
Settings-applications-google play services, google play store - clear data/cache
Error retrieving information from server. [RPC:S-7:AEC-7 2X7R-ZLZV-ZB6XO]
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
Pokušao sam to već..
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
Malo imam problema, pišem sa mobitela. Uglavnom ovo mi izbacuje svaki put kad pokusam nesto instalirati sa google playa..
Error retrieving information from server. [RPC:S-7:AEC-7 2X7R-ZLZV-ZB6XO
Evo danas sam opet pokušao hard reset pomoću tipki ali ništa se nije promijenilo. Dali je imao netko nešto slično i dali je uspio riješiti? Pozdrav i hvala unaprijed..
Koristi alternativne stranice ako neće s google playa.
www.9apps.com www.getjar.com
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ili skines Aptoide koji ima prakticno sve ko i Play store...
Hvala vam, nisam ni znao za te stranice,pokusat cu iako mislim da bi trebao servis, jer je i strašno spor i nakon hard reseta.
Ljudi ja pokusao, napravio hard reset i instalirao sto sre mi rekli i javlja mi "there is a problem parsing the package" cim nesto pokusam instalirat...ako znate pomozite..hvala..
Hm, koliko vidim u pitanju je starija verzija Androida. Sad ili pokušavaš instalirat verzije programa koje nisu previđene za tu verziju koju imaš ili je stvarno tablet zreo za servis. Da sad ne uploadam stvari bez veze, napiši mi koje aplikacije trebaš pa ću staviti za starije verzije. Ako ni onda neće, jedino ostaje servis.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks