Ako trebaš za dva ili jedan stan preporučam centre jer to je oprema koja radi i nije bitno da je vrhunska, jeftina je i sliži svrsi. Montiram ih pa znam. Za koliko stanova trebaš video portafon?
Tražim video portafon s ekranom u boji i htio bih to uzet u specializiranom dućanu tj. da se mogu tamo informirat o detaljima i da znaju što prodaju (trgovački centri ne dolaze u obzir).
za sada sam naišao samo na kbz elektronik, vrlo su profesionalni i dobio sam sve informacije o njihovoj ponudi ali bih htio malo usporedit cijene, karakterisitike i što je već bitno. Našao sam na netu nekoliko firmi ali drže samo video nadzore.
Ako netko ima kakvu preporuku firme molim da napiše (može i na pm da ne bude reklama)
Ako trebaš za dva ili jedan stan preporučam centre jer to je oprema koja radi i nije bitno da je vrhunska, jeftina je i sliži svrsi. Montiram ih pa znam. Za koliko stanova trebaš video portafon?
Kupio nedavno - proizvođač Genway, za 2 stana video portafon u boji. Kad se montira na ogradu javim dojmove.
Inače dizajn je jako dobar, nije ona najjeftinija bijela plastika kao na kineskom kuhinjskom mikseru za 80kn, ekran je prilično velik.
Najveći izbor u zgb ti ima firma urbani ritam
www.portafon.hr
Ja sam tamo kupio korejski commax i radi mi odlicno vec 2,5 godine
pa vidis da je covjek kupio prije dvije godine i sad ce dojmove napisat kad montira na ogradu![]()
Imaš ih isto i kod http://www.krobel.hr/ponuda.php?cat_id=1095 naša zgrada je tamo uzela, imamo ih već par godina i zadovoljni smo... ! Možeš si i pogledat po netu malo, ima svugdje sad...!
Možeš si pogledati ovdje.
Bookmarks