Acer switch 10 ima u vipu uz podatkovne tarife i ima ga u linksu, na ekupi i slicnim web shopovima
Zanima me može li se kod nas negdje kupiti tablet s:
- Windows 8.1 ili 10 OS-om
- 3G/4G modulom
- GPS-om
- može i hibrid s tipkovnicom
Kopam cijeli dan po netu i ne nalazim baš ništa. Hvala.
Acer switch 10 ima u vipu uz podatkovne tarife i ima ga u linksu, na ekupi i slicnim web shopovima
Mislim da samo Switch 10/11 dolazi u obzir od cjenovno prihvatljivijih. GPS dosta sužava izbor.
Edit: Samo ove zadnje verzije Switcha imaju GPS
Taj nema ni GPS ni SIM slot, nigdje se ne spominje.
Kako nema?
http://www.links.hr/?naziv=tablet-ra...2.060&tab=opis
Imaš podmodele 10, 10 E, 10 Special Edition, 11 i svaki od njih još dolazi u par konfiguracija.
U Vipu sad imaju model s 3G-om, a u HT-u su sigurno imali model s oboje (najjači model 2/64)
Zvao i VIP i Links i nitko nema pojma imaju li GPS ili nemaju, a nisu mi baš blizu da idem uživo provjeriti. Dakle, trebam SLUŽBENU stranicu gdje piše da taj i taj model ima GPS. Moramo naručiti 20-ak komada i ne želim se kockati.
Nitko nema neki drugi prijedlog osim ovog Acera? Microsoft možda?
Pitaj Acer Hrvatska, oni bi trebali znati(na webu imaju hrpu modela, teško se snaći). Surface nema GPS.
A morat ću, web stranice su im isto katastrofa. Iskopao sam još neke modele:
Acer Iconia Tab W4 (3G) Windows 8
ASUS VivoTab RT 3G Windows RT
ASUS VivoTab Smart ? Windows 8
Dell XPS 10 Tablet Windows RT
Lenovo ThinkPad Tablet 2 (Wi-Fi + 3G) Windows 8
Nokia Lumia 2520 Windows RT
Samsung Ativ Tab Windows RT
Samsung Ativ Tab 3 Windows RT
Moram sad provjeriti koji je dostupan kod nas.
Jesi li siguran da želiš RT verziju?
Ne znam ni sam.Radi se o tome da nam treba za jednu web aplikaciju koja se vrti na IIS-u s obaveznom autentifikacijom. Na Androidu, iOS-u i bilo kojem Linuxu ne radi. Nekako se nadam da će raditi na Windows RT-u jer ipak ima Internet Explorer.
Izbor sam suzio na ove modele, ali problem je što ničega nema na Nabavi...
Acer Iconia Tab W4-821 3G Windows 8.1
ASUS VivoTab RT 3G Windows RT
Lenovo Miix 2 8 Windows 8.1
Nokia Lumia 2520 Windows RT
Samsung Ativ Tab 3 Windows 8
Ne mogu vjerovati da takvih tableta ima toliko malo, kao da tražim crno zlato...
Mislim da se ne radi o istom IE-u.
BTW, od ovih gore, VivoTab i Miix nemaju GPS. Imaš i XPS 10, ali on se nije prodavao kod nas. Svakako vidi s Acerom za GPS u Switchu.
Izbjegavaj Windows RT kako znaš i umiješ.
Ja imam W4 820 i tablet je izvrstan samo što je 8" pa ne znam jel ti je to dovoljno velika dijagonala za rad. Ne znam jel ima GPS ali ispunjava ostale uvjete.
Najbolje bi ti bilo kad bi mogao naći Surface 3 LTE, ispunjava sve uvjete ali je cijena dosta visoka i pitanje je nabavljjivosti.
Nijedan Surface nema GPS koliko sam upoznat.
Surface 3 ima GPS, ali LTE verzije se prodaju samo u USA, koliko vidim. Dijagonala nije bitna, uvjet su GPS i SIM utor.
ASUS VivoTab RT 3G i Lenovo Miix 2 8 imaju GPS (kod potonjeg se zove GNSS i spominju ga jedino na support stranicama i forumima):
https://www.asus.com/Tablets/ASUS_Vi...pecifications/
https://support.lenovo.com/us/en/documents/ht081267
Što se Miixa tiče, da, on ima, ali je onemogućen.
Zadnji uredio akoj : 10-12-2015 u 22:13
Ne znam više... Da bar imam neki Windows Phone u blizini, možda bi i na njemu radilo.
RD nije opcija?
Ili RemoteApp?
To je posljednja opcija, ako ne nađem neku tacnu.
RDP otpada zbog security-a. Miix 2 ima GPS, ali izgleda da radi samo preko legacy COM porta, ne koristi location API framework. Sad tražim sljedeću opciju...
A da uzmeš Switch 10 sa 3G-om i u njega uštekaš GPS preko USB-a?
O tome sam isto razmišljao, ali opet je problem dobavljivost u HR i SW podrška. Bluetooth GPS receivere sam otpisao jer legacy modeli ne rade s Windowsima 10 (nema komunikacije preko bluetooth COM porta).
Zasad je u planu bilo koji Windows 8.1/10 tablet i standalone GPS navigacija. Ostaje nam puno više love u džepu nego da uzimamo uređaj koji ima sve u sebi.![]()
Zato ti i velim neki koji se spaja preko USB-a
Switch 10 na tipkovnici ima puni USB utor koji možeš koristiti za te svrhe. Naručiš sa eBay-a i to je to.
Iako je i tvoja trenutna opcija isto neloša. Šteta što nema više Windows tableta baš zbog takvih stvari.
Jesi našao išta?
I ja sad trebam tablet s time (još bi bilo dobro da ima SC reader)
Bookmarks