Ima već poduža tema o Agramservisu. Ni prvi, ni zadnji
http://cafe.mobil.hr/threads/64848-m...mjedbe-pohvale...
Ovakvo katastrofalno iskustvo kao end user jos nisam dozivio nikad.
dakle 8.8 nosim iphone4 mobitel na reklamaciju na velesajam, kroz desetak dana zovu iz vipa da uredjaj nisu mogli popraviti i da dodjem po novi, u poslovnici na velesajmu djelatnik VIP-a pokusava aktivirati uređaj i aktivacija ne prolazi jer novi uređaj ne prepoznaje sim, covjek pokusava sa 3 razlicite kartice nista, nula bodova, ja u sali kazem sigurno su poslali ovi iz servisa uredjaj zakljucan na tmobile, nema veze, taj isti uređaj se salje na servis isti dan, nakon otprilike 10 dana stize opet taj isti uređaj aktiviran, u radnom nalogu pise da je aktiviran vip karticom i radi na vip kartice.
Dodjem doma, stavim svoju VIP karticu uređaj ne prepoznaje karticu, probam opet nista, probam drugu karticu nista, napravim restore opet nista, fore radi gurnem tmobile karticu i naravno nadje mrezu i sve radi, pogledam pod settings i ne da je uređaj zakljucan na tmobile nego je 32gb iako sam kupio 16gb.
zovem sluzbu za korisnike i salju me direkt u mmm agram servis na zitnjaku, dolazim tamo ujutro ovaj ponedjeljak kazu mi sjednite se samo na kavu preko puta rijesit cemo to kroz pola sata, rekoh super, jel treba garancija, ne ne treba dajte samo aparat i ostavite ime. zovu me i kazu dodjite poslije 4 biti gotov. krecem u 4 po uredjaj zovu me i govore mi da ne mogu pokupiti ipak danas aparat posto moraju zvati apple (iz kojeg bozjeg razloga pojma nemam) i da ce me zvati sutra (utorak).
U utorak ja zovem njih 5 puta iza 4 sata, a rade do 6 i nitko se ne javlja. u srijedu me zovu da trebam faksirati garanciju i racun prvog uređaja, faks nemam i opet idem osobno dostaviti aparat.
u cetvrtak zovem i pitam ih dobro sto je sada sa aparatom, kazu nista, da im procitam imei broj koji pise na kutiji prvog uredjaja koji sam dobio kad sam napravio ugovor.
oni meni nakon toga da im se imei brojevi ne slazu i da ja pokusavam nesto zmuljat. sad vec lagano pizdim, sjedam u auto odlazim sa svim papirima i radnim nalozima u vip na velesajam, djelatnik tamo zakljucuje da se imei brojevi slazu sa onim na racunu, zahtjevu za pretplatnicki odnos i papiru koji su slali u servis, ali u radnom nalogu pise da su zapremili krivi telefon, odnosno imei nema veze sa onim koji su im poslali iz vipa, rekoh dobro i sta sad, pa nista kao moze mi opet aktivirati taj uređaj ali postoji mogucnost da se zakljuca na tmobile, ja u nevjerici gledam i ne pristajem na to, zelim novi uređaj koji radi.
voditelj servisa mi govori nema problema, izdaje mi novi, treci sad, radni nalog i govori da ce mi danas dati drugi uredjaj i samo da se pojavim sa tim nalogom ali iza 12 sati.
danas dolazim opet sa svim papirima, zena koja radi na pultu me provokativno pozdravlja sa kao "treca sreca ha" ja ju samo gledam i urucujem nalog, ona meni mrtva ozbiljna pa rekli smo da cemo vas zvati kada dobiju neko odobrenje, ja kazem vi se sigurno salite rekli ste da dodjem iza 12 i da ce me uređaj cekati. samo sam se okrenuo i otisao jer da sam polupao bi im lokal koliko je kipilo u meni.
Btw, sa njima sam komunicirao citavo vrijeme kulturno, rekao sam da razumijem da se greske dogadjaju, ali opet da je njihova krivica ali sad stvarno ne znam sto da radim, kome da se obratim, jer me nitko tamo ne dozivljava ni pet posto, napravio sam kilometara, potrošio goriva, izgubio vrijeme i jos nista se nije rijesilo a sve zbog njihove greske na prijemu aparata, zvao SZK, bio u VIP centrima u areni i velesajmu...
Ima već poduža tema o Agramservisu. Ni prvi, ni zadnji
http://cafe.mobil.hr/threads/64848-m...mjedbe-pohvale...
Vidis, ja nisam imao takvih problema, dao svoj iphone 4 16gb 17.8 u tmobile, oni mi isporucili novi uredaj 25.8 (greska je bila bljeskalica fotoaparata se nije palila).
Servis je MESC mobile electronic service centar.
I sta ti je na kraju ispalo s mobitelom? Si dobio novi ili?
...jesi koristia karticu kojoj je iskljucen pin (sim pin off) jer jedino ga tako mozes aktivirat!!!
...mmmagram servis, ma obicni debili koji su preko veze dobili licencu apple-a!!! oni zaraduju na nama a da mi to nismo ni svjesni!
trebalo bi napravit online peticiju da mmmagramservi izgubi licencu zbog svoje aljkavosti
MOguce da je problem u tom, ali ne mora bit. Od 4.0 nadalje je moguce aktivirat iPhone i sa zakljucanim SIM-om, ali je to cesto znalo radit probleme
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
ja sam prije par dana svoj iphone4 pokusa aktivirat sa pin-om al jednostavno nije moguce na taj nacin, inace iphone je kodiran na vip a software je 4.3.5.
nisam mogao aktivirati telefon jer je zakljucan na t-mobile, velim sve radi sa t-mobile karticom normalno ali na vip nece, a ponavljam kupio sam iphone u vip-u preko ugovora, u pravilu sada ispada da oni meni mogu otkljucat ali kao samo je pitanje vremena kada ce se prebacit na t-mobile, ovo su rijeci voditelja servisa!nakon takve bullshit izjave, zvao inspektorat, drustvo za zastitu potrosaca, nista covjek ne moze napravit. na kraju nakon 2 sata na telefonu dosao sam do nekog iz reklamacija iz vip-a, covjek je bio jako zainteresiran i rekao je da ce provjerit, kad je provjerio rekao je da se ovakvo sto nije nikako trebalo dogodit, da je greska u servisu, da bu netko najebal i obecao mi je di u ponedjeljak mogu pokupit novi uređaj.
ovo je smijesno, dobio sam novi aparat, u nalogu pise "zamjenjen uređaj ,01275300500xxx ; G1258504xx; novo jamstvo do 07.09.2011. testiran na VIP mreži ! pokupljen danas iz servisa, stavim karticu, ne prepoznaje karticu, os sa pinom os bez pina, probam drugu ista stvar, gurnem t-mobile karticu...BAM radi!!! ZA POPIZDIT
Ja isto imam problem sa Iphonom 5 u tom istom Agramservisu i odlucio sam ici do kraja .Naime uređaj je poslan na servis jer se nakon koristenja foto aparata s bljeskalicom automatski ugasi mobitel ,i kada ga pokusam ponovo ukljuciti na ekranu se pojavi da je baterija 100% prazna,no kada ga spojim na punjac on se ukljuci i tada pise da je baterija puna 48%?
Na servisu su mi ga gao popravili,mozes misliti? I vratili mi ga totalno ostecenog sa svih strana. Najveci problem je da su ga totalno izbrisali i kada sam isao iz App store instalirati Facebook sve mi je na facebooku na Kineskom jeziku,užas zbilja. Osim toga mobitel se i dalje gasi kada koristim foto aparat,a ovo mi je vec trci puta da je na servisu ,i naravno sada mi je jamstvo 03.11isteklo a ni na garanciji mi nisu unosili datume kada i koliko je uređaj bio na servisu da bi mi za taj period produzili jamstvo? Ima li netko neko slicno iskustvo sa ovakvim problemima i molim savjet.
Hvala unaprijed.
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
U kolovozi ove godine sam u isti servis poslao Iphon 4 zbog kvara na mikrofonu,da bi me iz Agrama nazvali da se Iphon ne popravlja nego mi nude novi uređaj za 1.400,00 kuna no kada sam iz Vip Centra dobio odgovo da je uređaj stigao i da ga dođem preuzeti stigao je samo taj navodno novi Iphone 4 bez original kutijic, bez jamstva, a od mog Iphona 4 koji je bio na servisu ni traga ni glas? Pitam ih pa gdje je moj mogitel u kojemu je bilo 3114 kontakata i 3000 fotografija i sve ostalo, oni vele pa mi to ne vracamo?
Ljudi netko zbilja treba okupiti gupu ne zadovoljnih osoba sa servisom Iphona i to objaviti ,pls.
Hvala unaprijed.
Ljudi državni inspektorat..ja sam imao problema sa vipom i agramom i riješeno je u moju korist.
Ne moram ni govoriti kako se Vip ponašao prema meni,kao da sam zadnja budala.
A ovo da mi dođe uređaj sa servisa ostecen,stvarno ne mogu zamisliti sto bi napravio,nadam se da mi se to nikada neće dogoditi.
Molim vas za prepostavku. Koliko bi koštalo na servisu promjena home buttoma i originalne baterije za iPhone 4!?
hvala na odgovoru!!!
Frendu poceo iphone 5 stekati, resetirati se sam od sebe svako malo. U stanju mirovanja, za vrijeme razgovora...
Prije 20 dana ga odnio u t-mobile jer tamo ima jamstvo i oni ga slali u servis. Danas ga zovu da dode po uredaj.
On doso, jamstvo odbijeno jer je uredaj vec rastavljan!!! Uredaj nitko nikada nije taknuo prije "servisa", novog ga on kupio, i sto je najbolje ekran mu nije uopce zasarafljen, zaljepljen ili sta vec i sad onako, dise 2-3mm u gornjem uglu. Znaci da su oni rastavljali i nesto prckali. Mob.doslovno nije tockice imao prije servisa (ja mu praznio mob.prije slanja na servis, slike i ostalo...). Cak i na rubu sad ima neko malo udubljenje kao da im je ispao negdje. Uzas od moba.
Koja je sad dalje procedura? Zalbe, tuzbe?
On je u t-mobile pisao zalbu neku gdje je naveo da je predo uredaj koji nikada nije rastavljan i koji je bio kao nov, a ovo sto se vratilo nema veze s tim.
Problem najveci je sto je jamstvo 12 mjeseci koje istice sad 30.06.znaci na knap s vremenom je.
Imao isti problem sa svojim Iphone 5S. Odjedan put mi se zacrnio ekran u radu. Mislio sam neki problem sa softwareom pa sam ga prvo ugasio pa opet upalio i ništa ( čuje se ton ali ekran crn ). Pokušao napraviti factory restore preko Itunesa ali opet isto. Odnjeo ga u Tmobile na servis i nakon što sam čekao 2 tjedna se vratio i popravak odbijen pod jamstvom jer je uređaj navodno pao što naravno nije istina jer nigdje nije imao oštećenja a kako sam ga platio sa zadnjim novcima što sam imao sam ga čuvao kao oči u glavi. Tako da što reći nego katastrofa te mi nije preostalo ništa drugo nego tražiti servise po Rijeci.
Našao sam iphone servis u Rijeci koji su mi uzeli uređaj na dijagnostiku i utvrdili da je otišao ekran. Popravak me koštao 1000 kuna i mobitel popravljen u jednom danu. Sretan sam što mi je mobitel tako brzo popravlje i svaka čast Asos servisu ali je tužno i žalosno da mi to nije riješeno pod jamstvom a iskreno rećeno tko danas ima novaca se natezati sa T-Mobileom itd... tako da nepreostaje nište drugo nego plati i šuti.
Baš zato jer si kupio uređaj zadnjim novcima trebao si ići do kraja, putem inspektorata i prijetnjom odvjetnika. Ja se ne bih dao zezati i dozvoliti da me prave budalom. A pogotovo dati 1000kn za popravak na koji imam pravo pod jamstvom.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni se taj servis od prve nije svidio. Bezobrazluk, bahatost, izmišljanje kvara, traženje enormnih cifri love za popravak izvan jamstva.
Staroj sam za Uskrs poklonio Xperiu Z1 compact u pink boji jer pati od tih "Barbie" stvari.
Prije mjesec dana se dogodilo da joj je tipka Power upala i mob se nije mogao pokrenuti... ništa.
Šalji prvo u taj servis s Njuškala (inače kupljen nov, neraspakiran... sve 5). Oni ga nisu mogli popraviti i šalju ga u Agram gdje su ustanovili da je netko "sjeo na ekran" i da je oštećena matična ploča. Popravak može, ali za 1700 kuna! Mob je sam u travnju koštao 2100. A pazi, mob još ima na sebi kaljeno staklo koje bi prvo "otkrilo" da je mob polomljen.
Čekam da ga ja primim u ruke, a onda pravac ili Potrošački kod ili u neke novine!
Zbilja mi je dosta njihove bahatosti, drskosti i svega negativnoga! Slično su radili u Mobisu kada je Nokia dominirala u globalu, pa su evo sada tamo, u biti gdje su i zaslužili biti.
Sramota jedna!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I što će ti točno Udruga i slični pomoći?
Uostalom, uzmeš mobitel koji nema službenu garanciju nego neki privatni servis. Samim time Agram ni nema obvezu besplatno ti popraviti uređaj. Ovo je zaključeno iz tvoje izjave "u taj servis s Njuškala". Od mora mobitela s službenim garancija uzmeš onog koji nema službenu. Jbg, Agram ti nije ništa kriv.
A gdje je to Mobis točno?Zbilja mi je dosta njihove bahatosti, drskosti i svega negativnoga! Slično su radili u Mobisu kada je Nokia dominirala u globalu, pa su evo sada tamo, u biti gdje su i zaslužili biti.
Mobis posluje i dalje odlično.
Ili si se referirao na Nokiju ali ne vidim kakve to veze ima s servisom uopće.
Pa koliko znam, Mobis popravlja Lumije i Alcatele sada kao primarno. Prije dva mjeseca sam slao svoju Lumiju jer se zablokirala. Uglavnom, od nekadašnjih naloga koji su imali po 5 brojki, sada imaš pred kraj godine 4-brojčane naloge. Ne posluju petinu kako su u "zlatnoj eri".
A ovo s Agramom, ha čuj, čim su tamo slali znači da imaju vezu jer je mob na deklaraciji "naš". Na kutiji je uvoznik Sony-Hrvatska, a to što je dospio u nekakav lokalni servis ostaje i to malo pretražiti.
Uglavnom, ovo je peti ili šesti mobitel gdje sam dobio "košaricu" od Agrama. Popravili nisu niti jedan!
U Mobisu!
Mobis ili Mesc servisira Microsoft, Nokia, LG, Alcatel, ZTE, a i dalje direktno surađuje s operaterima.
Agram mi je uvijek korektno odradio sve. Nikad nikakve primjedbe.
Ali ajde, bar ne šalješ mobitel busom na servis![]()
Sve ti se to, na kraju, moj Yager svede na isto. Oteti nekome mobitel ili izmisliti kvar, isto nemaš ništa. Bačen novac.
U Mobisu!
Bookmarks