Pozz ekipo,
pred par dana sam kupio galaxy s6 clon od jednog decka sa njuskala.
Dosad sam imo iphone 4,koji mi se doslovno raspao,u smislu da mi home tipka otisla,ekran po boku požutio i uzasno je usporio...
gledao sam malo po yutubu i vidio taj clon od samsunga s6,i cinio mi se dobar,i reko ajd da kupim to pa da vidimo kako to radi,posto nikad dosad nisam imao androida.
Decko od kojeg sam kupio mobitel mi nije tocno znao rec o kojem kinezu je rijec (hdc,goophone..),reko mi je samo da se radi o mtk6582 verziji sa 4jezgrenim procesorom i 8gb memorije i 1gb rama..
uzeo mob,i stvarno fantastican mi je,mob leti,pregledan,sve se ucitava odmah,kamera mi je okej nije nista strasno al nije ni da ja imam potrebu neke specijalne kamere,uglavnom gledajuci opcenito bolji mi je od mob bivseg iphone-a 4..
skinuo sam par programa da vidim informacije o mom mobitelu,tjst dal je sve tocno kako mi je taj decko reko i vidim da mi kaze drugacije nakraju...
Aplikacija antutu mi govori da imam 32 gb memorije,4gb rama,i 8 jezgreni procesor i da se radi o mtk 6592(skuplja verzija)...
preko aplikacije cpu Z,kaze da je rijec o mtk6582 ali isto 8jezgreni proc
uglavnom nemam pojma ni sam vise nista,i uz to jos mi antutu govori da imam sd karticu od 32gb,a nemam ju...
pa ako mi mozete pojasnit koj je vrag to,i di mogu tocno vidjet specifikacije o mom mobu..
druga stvar,mob mi je stvarno dobar ali baterija je katastrofa,puni se 4 sata i vise,a traje mi mozda 10 sati i manje...
dali se ikako moze zamjenit baterija i kupit neku jacu? gledo sam na yutubu on navodno ima ko iphoni,i ovi drugi mobovi,onu integriranu bateriju,ali tip pokazuje na videu da pazljivo skine straznju plastiku mobitela,i dode do baterije,jer pored baterije je utor za sd karticu...
a baterija je ful malena a prostor oko nje je velik i naravno da stane veca baterija ali bed je sta iz baterije idu 2 zice koje su zalemljene za plocu od moba ://
mislim dalo bi se to odlemit naravno,samo da mi nabavit jacu bateriju...jer original od s6 samsunga ima ko neki flex kabel koji izlazi iz nje i spaja se na đek,a ova u kinezu se treba zalemit =(