Pođi u Postavke-Aplikacije-Sve-Kontakti. Tamo pokušaj izbrisati Podmemoriju. Ponovno pokreni uređaj.
Poštovanje. Pretragom Foruma nisam našao rešenje mog problema, koj je; Imam Sony Xperia e4g E2003; Operativni sistem je Android 4.4.4. (ako ne grešim) i od pre neki dan ne mogu da pozivam sa telefona. Kad hoću da nekoga nazovem, samo se pojavi poruka: "Nažalost, aplikacija Kontakti je prestala sa radom." Da li da radim fabrički reset ili ponovno instaliranje OS ili ima neka bezbolnija varijanta? Nešto sam našao -da se obriše keš memorija iz svih aplikacija, ali u tom slučaju ja ne mogu da pronađem na telefonu, u odeljku "Aplikacije" deo "Menadžer aplikacija", da bih probao tu varijantu. Ili da ništa ne diram pošto je telefon još pod garancijom? Pomagajte.
Pođi u Postavke-Aplikacije-Sve-Kontakti. Tamo pokušaj izbrisati Podmemoriju. Ponovno pokreni uređaj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ispraznila mi se baterija od silnih pokušaja i mogućnosti. Mislim da sam i ovo pokušao, ali nisam ponovo pokretao telefon. Javiću se kasnije. Hvala @Moby . Pozdrav!
Pozdrav @Moby i ostali, ovo - što si rekao, sam uradio i ne pomaže. Očistio kompletan Cash, upotrebio Clean Master, podesio vreme na 24 sata, podesio vremensku zonu, resetovao (ugasio i upalio) telefon i - ništa. Nego, primetio sam kod, zabrane poziva, da su sve opcije onemogućene. Pokušao sam odlazne pozive da omogućim, ali mi traži neku šifru od četiri broja, koju ja ne znam. Da li ću problem, ako ništa drugo ne pomogne, rešiti ukoliko telefon vratim na fabričke postavke?
U svakom slučaju. Tada, ako nešto nije u redu sa samim mobitelom ćeš vidjeti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hvala. Rešeno sa resetom, nisam mogao drugačije, Pozdrav.
Bookmarks