Pozdrav,
znači ovako danas mi je policija vratila mobitel nakon što je prije 4 mjeseca bio ukraden, e sad nakon što sam ga upalila došla sam do dijela gdje piše da je uređaj zaključan zbog neuobičajnoga vraćanja na tvorničke postavke te da se prijavim na samsung račun kojim sam se već bila prijavljivala na ovaj uređaj. Problem je u tome što se ja ne mogu sjetit jesam li ja uopće bila napravila taj Samsung račun ( ), al uglavnom ja sam unijela svoju mail adresu i zatražila da mi pošalju novu, nakon što sam primila mail ja sam promijenila lozinku Samsung računa, ali opet mi javlja da prijava nije moguća, iako mi je nova lozinka uredno poslana na mail adresu šta bi po mojoj logici značilo da sam imala samsung račun na tom mailu. Ja sad ne znam kako da opet pokrenem svoj mobitel, jer je vjerovatno na njega bio prijavljen netko ko ga je koristio u ova 4 mjeseca sa svojim samsung računom... Da li netko ima ideju kako da izbjegnem tu prijavu sa samsung računom ili kako da mi prihvati moj Samsung račun?!