Treba ih pričekati...s tim da će G4 izaći vjerojatno dosta kasnije.
Anketa nismo dugo imali, eto jedne.
Složih jednu sa vjerujem trenutno tri najiščekivanija uređaja koja nam stižu u narednim mjesecima, LG G4, HTC One M9 i Samsung Galaxy S6, koji je vaš izbor?
- odabir onog koji vam se čini najbolji izbor, kojega bi te rado sami posjedovali
HC4L
Treba ih pričekati...s tim da će G4 izaći vjerojatno dosta kasnije.
Svi će biti predstavljeni u nedjelju pa ćemo znat više.
No M9 je odličan, štoviše, fenomenalan.
Što nije za S4 i M9, dok G4 stoji za 4. - 5. mj? Ili mu je to onda prodaja?
HC4L
Meni se čini da će G4 u svibnju biti predstavljen, LG uvijek kasnije izbacuje Gx.
Vidjet ćemo. U nedjelju imaju svi zakazanu presicu. S6 i M9 će biti sigurno predstavljeni, a za LG li-la.
Ja se samo nadam da nece biti po onoj poslovici : "tresla se brda, rodio se mis"
Mislim da ce najveci napredak biti eventualno S6 Edge. Ako ce M9 biti evolucija M8-ce (po pitanju dizajna) a ne revolucija, onda ce to biti razicaranje...
A S6 po nekim renderima pomalo podsjeca na iPhone...
Vidjet ce mo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
S6 ima zaobljeni rub kao iphone i to je super, još da stražnja kamera tak ne strši..
HTC mi se ne sviđa makar ima bolji hardwer, istina ta dva zvučnika su dobra ali za slušanje glazbe koristim doma kućne uređaje.. ili preko moba ali slušalice..
na One M9 i M8 samo nagrđuju uređaj. kažem nekome je korisno ako sluša glazbu i gleda film preko moba ali wtf tko to radi? možda klinci.
o LG-ju nema puno informacija, hardver je dobar dizajn ok, najviše ga volim jer ima goli android bez nekih glupih shema sense i touchwiz.
Odavno se to svelo na evoluciju...Od S6 ocekujem koristenje kvalitetnijih materijala, taj segment im se najvise kritizirao.
One M9 (for Windows)![]()
Da, negdje sam pročitao da se očekiva istovremeni launch Android i WP verzije iako sumnjam jer AdDuplex nema u logovima ništa vezano uz M9 na WP. Pretpostavljam da se čeka WP8.1 GDR2 ili W10.
Glasam u nedjelju navecer![]()
Bookmarks