Loool ovo prvi put cujempuno srece!
prije nego sta iskesiram dva soma kuna zelim isprobat taj mob, a ne znam nikog ko ga ima. zato nudim nekom iz zg da mi iznajmi mob na 24 h. platim mu 100 kn. kao garanciju ostavim svoju osobnu i ak mu treba jos i svoj gd 75 mob.
zainteresirani, 091/5117228 ozren
Loool ovo prvi put cujempuno srece!
ali ipak svaka čast muuki, pošteno si pitao i nadam se da će ti netko odgovoriti..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Posve razuman prijedlog.
Toplo se nadam da ce ti netko odgovoriti
...svaka čast...želim ti sreću u pronalasku...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne bi uopce bilo lose da se to malo cesce upotrebljava...
Pa ne bi, ali ja ne bih nekome dao mob za 100kn, jer ako mi ga ne vrati ne bi mi se dalo da moram ići nekome noge trgati![]()
Cuj, ako ti tip pusti osobnu, onda nece sigurno pobjeci...
Ne mora pobjeći, ali ti ga može ne vratiti![]()
LOL to ti ozbiljan![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Čisto sumnjam da će netko pristati ali ipak sretno![]()
...we are eternal all this pain is an illusion...
Da sam iz ZG i da imam 6230, ja bih pristao.
A da se ostavimo komentiranja teme i pustimo je nekome tko bi stvarno posudio svoju Nokiu? Čovjek se vjerojatno svaki put ponada kad vidi da ima novi post.
bolje da je rekao "neko tkome nije stalo do njegove 6230"
Jednostavno niko nece nije lud
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Da, poslje ovih postova nitko nece dati tu svoju nokiju![]()
ja bih ti ga posudio za 300 eura. pa onda vratim novac a ostavim tih 100 kn ako vratiš mob...
Fer ponuda.![]()
slažem se s @Dark
zeemax
nema sanse da ce itko dat za 100kn jedino to da ga isplatis 300E pa onda si ga zadrzi ili ga vrati uz povrat novca.. previse ima cudnih ljudi na svijetu da bi se tako davalo skupe stvari..
Ja svoje Nokie nebim posudio za 100kn....svaka čast onom ko bi...
jesi razmišljo o tome da odes u nokijin dučan i da ga tamo isprobaš?!
ma odi u t-mobile tamo imas nokia za isprabavati.
Bookmarks