E ovo sam morao ubaciti![]()
![]()
E ovo sam morao ubaciti![]()
![]()
joj vidio sam ovo...
al iam osjecaj da je fotomontaza, ako nije, ajmemeni!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
LOOOOL, lančine su strašne, da sam raper sad bi se sramio![]()
sto je toliko cudno na slici? ne kuzim....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
LOOOL, al tipovi su skroz ozbiljni!Pazi onog s križem!!
Ili onog kaj jede sladoled
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@killa-nije ti čudno što tip nosi križ dovoljno velik da se na vrh kapelice stavi?![]()
LOOOOOOOOOLL!!!! Dajte još toga da se smijemo!![]()
![]()
Daj vidi onog iza kaj se na mobitel dere!
Zamislite si kak izgleda ovaj sa križem kad pocrni - ostane bijelo samo di su gaće i križ!![]()
![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja sam te iste slike dobio mejlom pod nazivom HERCEGOVCI NA PLAŽI (kakti neki vjernici pa onako veliki križ)stavljajte još slika dobrih (ja imam hrpu dobrih slika ali ju nemogu uploadat)
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Za ove pouzdano znam da su vecinom Dankinje...
Mislim da su zanimljivije od ovih Siletovih
http://www.student.tue.nl/N/J.J.G.Po...Denemarken.htm
U covjece ovo je super kakvih trebi ima!! Daj jos takvih linkova ako imas![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
al je većina tak ružna da je to grozota, u stvari da nisu tak obučene (spičkane, kako to mi volimo reći) i da nisu tak bludnog ponašanja, ne bi ih dva put pogledao da prođem kraj njih...
A i tu ima 'elegntno popunjenih'...
BTW čuo sam za nekog tipa koji po Zagrebu ide tak po vani i fotka sređene čkepi, ono materijal za odlikaše, pa to stavlja na net... jel netko čuo šta o tome?
Zadnji uredio whiteboy : 26-01-2005 u 20:28
jel na www.kapaljka.com misliš?Izvorno postao whiteboy
Ko je taj da mu se pridruzim
Ili bar da ga imenujem za predsjednika al prvo da vidim slike.
Miki pa ove sve plavojke!!!
Jeb*ga,a sta si ocekivao u danskoj???
Nego,Sile... ima li jos koji komad,uhvacen od strane tvoje njoke?![]()
dobro je to al je offtopic.. sta ne
izgleda kao izlozba tangi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma ddobre su i Dankinje
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bookmarks