da, htjeli bi je imati svi,ali kontam da je to izgleda do HWa...pomja nemam...možda zato što je v551 novija generacija pa ima neki novi dio unutri koji to omogućava...
Procitao sam da su uspjeli na motoroli v551 ukljuciti opciju za vibraciju i zvono u isto vrijeme sto bi svi htjeli imati. To se ukljucuje u seem 0032_0001; offset 7a bit 4.
E sada moje pitanje. Kako to da se na toj motoroli moze ukljuciti ta opcija na v300,v600 nemoze.
Ja sam osobno probao na motoroli v300@v600 ali uzalud. NISTA!!!
Po cemu je ta motorola drugacija???
Kako to da motorola nije stavila tu opciju negdje u seemu ili mi to jednostavno ne mozemo naci.....
Ja vjerujem da bi tu opciju svi htjeli imati
da, htjeli bi je imati svi,ali kontam da je to izgleda do HWa...pomja nemam...možda zato što je v551 novija generacija pa ima neki novi dio unutri koji to omogućava...
Izvorno postao BlueNeon
nije stvar u HWu već u SWu! naime, rad vibre i zvuka određuje soft! bitno je imati vibru i to je to, ostalo radi soft. iz nekog čudnog razloga to nisu stavili na V525. V550 ima. ista stvar kao i tipka hangup koja stoji na lijevoj strani, što je jedinstveno za Motorolu, a opet neobjašnjivo
Inovator
Zanima me ta tipka hangup. Dali te tipke ima na v300@v600???
Ako ima kako se da namjestit...
Ali meni jos nije jasno kako se vibro&ring ne da namjestit na v600???
Sta v551 i v550 ne koriste tripletse ili u cemu je caka???
Ja sam tog misljenja da nema stvari koje se ne mogu nekako izvesti
v551 koristi drugačiji SW nego v525,v600 i to je ključno...
ma i ja se slažem da ne postoji stvar koja se ne može namjestit, no kontam da se to nikome neda ili možda ne može(u tom smislu što ne kuže gdje je fejk)...
tipka hangup je crvena, koja je jedinstveno za Motorolu na lijevoj strani....Izvorno postao DeMar
bila je nedavno polemika da li se može odbit poziv vanjskom tipkom, odgovor je NE! Vibra+ring je definitivno SW stvar, namjerno onemogućena, zašto, dragi Bog zna. isto valjda zbog kojeg je na V525 isključeno izvješće. nekog zabavlja ljudima komplicirat život....
Bookmarks