Da li tko to radi u Zagrebu?
Ak neko pita zakaj,zato kaj ak neko ima 2 moba ne mora stalno premještati karticu iz jednoga u drugi.
Da li tko to radi u Zagrebu?
Ak neko pita zakaj,zato kaj ak neko ima 2 moba ne mora stalno premještati karticu iz jednoga u drugi.
phew . . . mi u canadi nismo ni culi da se kartice mogu klonirat . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Tamo kloniraju samo ljude
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
To je moguče???
Po nekom mom skromnom mišljenju ako su brojevi na istoj mreži to ne podržavaju naši pružatelji usluga a ako su suprotne mreže neće li doći do sukoba prioriteta???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bilo je u nekom slovenskom časopisu pisano o tome malo detaljnije.Imam to negdje, pa ću potražiti i staviti informacije na raspolaganje.Koliko se sjećam radi se o posebnoj kartici na koju je moguće spremiti do 7 brojeva.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
gluposti procate
moguje je staviti i do 10 brojeva (www.gsmsquare.com prodaje takvo nesto) a u kartice se ulazi sa razlicitim PINovima
ALI nikada vise od jedog IMSI-ja tj -Ki-ja ne moze raditi istovremeo, tj jerdnog broja
Nikad, niti u jednom telefonu koji postoji (da, i sa dual SIM adapterom)
Porca Madaona ! Mislio sam da nema više ni jednog dibidusa koji misli da mogu raditi dva ili više brojeva istovremeno i da to nije potrebno posebno napominjati.Kad tamo tko se javiPoslao: jsp_m
gluposti procate
moguje je staviti i do 10 brojeva (www.gsmsquare.com prodaje takvo nesto) a u kartice se ulazi sa razlicitim PINovima
ALI nikada vise od jedog IMSI-ja tj -Ki-ja ne moze raditi istovremeo, tj jerdnog broja
Nikad, niti u jednom telefonu koji postoji (da, i sa dual SIM adapterom)?
A prije par mjeseci "oprao" sam jednog urednika upravo zbog potcjenjivanja čitatelja.Zar se opet povijest ponavlja? Za ubuduće jedan savjet (imam dovoljno godina da ih mogu djelit):
"PRIJE STAVLJANJA JEZIKA , ODNOSNO TIPKOVNICE, U POGON
U K LJ U Č I M O Z A K !!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja imam poprilično software-a za kloniranje SIM kartica, ali nemam reader.............
Send by MaRaC
Reader iliti Dr. SIM ti je obični mob bez primopredajnika pa ako se hočete zezati probajte nešto skemijati...
Sim stavi u skener pa isprintaj i kloniro si sim
Poslao: Sljaka
Porca Madaona ! Mislio sam da nema više ni jednog dibidusa koji misli da mogu raditi dva ili više brojeva istovremeno i da to nije potrebno posebno napominjati.Kad tamo tko se javi?
A prije par mjeseci "oprao" sam jednog urednika upravo zbog potcjenjivanja čitatelja.Zar se opet povijest ponavlja? Za ubuduće jedan savjet (imam dovoljno godina da ih mogu djelit):
"PRIJE STAVLJANJA JEZIKA , ODNOSNO TIPKOVNICE, U POGON
U K LJ U Č I M O Z A K !!!
ehej procitaj jos jednom bistri... ja sam napisao da se moze obaciti i 10 kartica na jedan SIM upisivanjem vise ID-eva koji imaju razlicite PINove, te kartice dijele imenik i SMS memoriju ALI NIKADA DVIJE NE MOGU RADITI ISTOVREMENO (ponavljam) - UKLJUCI MOZAK I OTVORI OCI!!! (jsp_m zna sto radi i pise)smatrao sam to posebno potrebnim napomenuti jer sam prije zvjesnog vremena zaradjivao na Dual-sim aadpterima i baterijama a 90% ljudi koji su to uzimali su htjeli 'da im obadvije kartice rade istovremeno'....dakle ima debila, mozda na ovom forumu u manjem postotku nego na cesti, ali ipak..
malo se kasnijje ukljucujem, ali moram napomenuti postoji mogucnost rada sa dvije kartice ali to vam mora mreza omoguciti
Dakle njemci nude dva sim-a sa istim brojem koji su na istom HLR-u i jos su k tome linkane, s time da kada dolazi poziv jednom dodje na jednu drugi put na drugu da ne duljim.
Tesko da si to mozete sami napraviti.
mlx
.
Evo upustvo za kloniranje:
http://www.elitesecurity.org/tema/21339
.
Postoji TWIN CARD usluga ako si na Cronetu! To je druga SIM kartica s istim brojem (za drugi telefon, GSM auto instalaciju...).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@whiteboy -Brkaš dvije kartice sa istim brojem i jednu karticu sa više različitih brojeva.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne brkam ja ništa. Čovjek koji je postavio thread pita za kloniranje kartice da je ne mora stalno prebacivati iz moba u mob a to mu omogućuju TWIN CARD - dvije kartice s istim brojem. I na to se moj post odnosi. Vidiš da ne brkam?
To što ste vi otišli dalje i počeli o karticama koje podržavaju više brojeva (što btw već odavno postoji vani) nije bila tema mog replya! Jel sad jasnije?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
samo mali ispravak..... uz TWINCARD novu karticu dobijes NOVI tj. DRUGI broj, na kojeg je na centrali GLAVNI broj PREUSMJERENIzvorno postao whiteboy
Sorry moja nepažnja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ovako sad ja nekuzim ja imam jednu karticu koja mi je istekla, jel bi ja u nju mogo staviti svoj broj, pa da je imam u drugom mobitelu, naravno ne da koristim obe u isto vrijeme, nego da nemoram vaditi iz moba u mob? ja ne pricam o onome da se stavi vise brojeva na istu karticu nego jedan broj na 2 kartice!!
Pa po The_Unfuckable to je moguče ali ima posla a još nitko nije izvjestio o tome pa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
tamo pise stavljanje vise brojeva na istu karticu, a ne ovako kako ja ocu, ja hocu koda imam twin card
znaci niko nezna pa nemogu vjerovati, ajde ljudi podjelite svoje znanje!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam cuo za to kloniranje.
moj jedan veoma dobar drug to moze uraditi.
Izreze karticu iz necega sto ide u setelitski resiver
i tako dobije na jednoj toj kartici do 8 brojeva
do 250 mjesta u imeniku i 40 poruka.
YumIRC:
http://www.yumirc.org
a jel zna neko ovo kaj ja pitaj,JEDAN broj na DVIJE kartice??????????'
Bookmarks