Direktno žice od punjača spojiš na + i -.
Trebao bi rastavit punjač.
Pozdrav svima.Evo imam jedan veliki problem naime otisao mi je usb konektor na mobitelu samsung galaxy s plus i sada dali ima netko ideju kako napuniti bateriju bez mobitela.
ZELJKO211
Direktno žice od punjača spojiš na + i -.
Trebao bi rastavit punjač.
Bolje uzmi vanjski punjač, ovako nemaš nikakve kontrole i možeš prepuniti bateriju što u najgorem slučaju dovodi do eksplozije.
Najbolje je promijenit USB prot. Naručiš s Ebaya za koji dolar port.
kakav je to vanjski punjac i gdje se moze kupiti i kolika je cjena
---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
gledao sam na Ebayu ali nemam alat za to napraviti.Hvala becari svima ali ovo sa zicama sam gledao i presjekao usb kabli i ima cetiri zice i to treba znati kako spojiti i koje zice se spajaju ima crna,bjela,zelena i roza.
ZELJKO211
Sve se ovo može bez ikakvih problema pronaći na Googleu. Boje i funkcije žica u USB kablu su standardni i odavno poznati već preko 10 godina. Vanjski punjač je također pojam koji se prilično lako pronađe (ili probaj "external charger").
Zadnji uredio ravilov : 28-11-2014 u 14:37
Prvi puta sam presjekao usb kabli ali nema crvene nego neka roza zica i na na yotube sam vidio da je cisto crvena i malo su tamo deblje zice nego na mome usb.Ali dali netko zna gdje se moze i dali se moze kupiti vanjski punjac kod nas u hrvatskoj.
ZELJKO211
Bookmarks