Ako postaneš bonbon korisnik od 2. ožujka 2015 do 1. lipnja 2015. možeš aktivirati tri srednja Internet paketa po cijeni od 1 kn.
Više ovdje.
Ako postaneš bonbon korisnik od 2. ožujka 2015 do 1. lipnja 2015. možeš aktivirati tri srednja Internet paketa po cijeni od 1 kn.
Više ovdje.
A na Pošti je moguće kupiti bonbon SIM karticu za 50kn gdje se dobiju tri srednja paketa po izboru.
2,4 gb za 3 kn ili 1 gb za 1,25 kn!
Ovo je stvarno odlična ponuda.
Mislim da cu stotinjak brojeva prenijeti u bonbon da bi iskoristio tu promociji
Dao si mi dobru ideju, imam nekih 10ak brojeva za prenijeti tako da ću ovo definitivno iskoristiti.
@ispravljach - pa koliko ti brojeva uzdržavaš![]()
ontopic - zanimljiva ponuda, mogao bi i ja prenijeti da iskoristim za testiranja. Hvala Bonbon
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jeli se ponuda odnosi samo na prijenos broja ili za svakog novog korisnika?
... pax in domus!!!
vrijedi za:
aktivaciju novog broja u bonbonu
i
za prijenos broj u bonbon mrežu
ok do kad vrijedi ta tarifa ne kuzim,da li postoji uspostava poziva za razgovore??
srednji paket 200 min.,500sms.,i 800mb košta samo 3 kn mjesecno ???
Znaci imam tarifu mjesečno za 3 kn koliko moram ubaciti da mi kartica traje mjesecno 50 kn ili??
U čemu je caka ako sad imam smart za 35 kn na teletu!!!
Zadnji uredio kezimir : 05-03-2015 u 19:14
Krivo si razumio.
Za 1kn dobiješ srednji paket interneta. I tako 3 puta. Pravo na aktivaciju tri srednja internet paketa imaš u periodu 90 dana od aktivacije kartice.
ok ovako imam stari broj i par kuna na njemu sta napraviti koliko ubaciti da to aktiviram i koliko se to moze koristiti da ga ne ugase tarifu ili ce je produzit dalje??
Aktivirao par brojeva i na svaki poslao 3 kune. Neka se nađe.![]()
Za ove SIM kartice koje se mogu u pošti uzet za 50 kn. Uz bilo koja tri srednja paketa, moguće je akivirati i tri srednja internet paketa za 1 kn, tako da se ukupno dobije 6 srednjih paketa.
Nije, nisam aktivirao. Trajanje broja je do 01.06.
Zadnji uredio akoj : 13-03-2015 u 12:41
To je samo za nove korisnike.
ok hvala ti!!
Bookmarks