Pozdrav.Zna li netko postoji li način, (neki patch,ili nešto slično),da se Garmin nuvi 66 "nagovori" navoditi kamione. Kupio sam novi uređaj i dobar je,ali nažalost,samo za osobne aute,pa me stalno šalje u centre gradova,gdje ne bih smio biti.
Hvala.
To je kvalitetan uređaj ,a li nema mogućnosti "ubacivanja" kamionske navigacije . Bilo kakve prerade ili dodatke nije moguće napraviti . Postoji nekoliko vrsta Garmina za kamionsku navigiciju , ali je cijena za 1000 kuna i više veća od gore navedenog , zavisi od veličine zaslona ( 7" ili 5" ) .
Napravio si grešku kod same kupovine uređaja , nije moje da "pametujem" ali pogledaj malo ovo :
Rješenje je prodati uređaj , dok je još nov i pogledati na HAKShop , upravo imaju popust na ovaj uređaj :
Garmin Dezl 760 LMT Europe+AdriaRoute
7,0 " zaslon na dodir visoke rezolucije
Učitane karte Europe s besplatnom doživotnom nadogradnjom
AdriaROUTE (rutabilna cestovna karta HR, BiH, SRB, CG, RKS, MK i AL) - micro SD/SD
• Active Lane Guidance
• Prilagodivo kamionsko rutiranje
• Besplatne nadogradnje karte i ažuriranje prometnih informacija
• Smartphone Link kompatibilan
PS:
Garmin dezl 560 LMT Europe
Može se kupiti uređaj na WinCe 6 OS_u , koji se može doraditi s iGO Primo i kamionskom navigacijom ,
od kineskih "no Name" ili brandiranih poput Mio , Becker , Navon , GoClever , Prestigio ...
Zadnji uredio walter66 : 26-10-2014 u 20:00
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks