vip do kraja tjedna izbaciva tarifu koja je velika konkurencija tele2 .POUZDANA INFORMACIJA.
link:
http://www.vipnet.hr/savrsena-tarifa
vip do kraja tjedna izbaciva tarifu koja je velika konkurencija tele2 .POUZDANA INFORMACIJA.
link:
http://www.vipnet.hr/savrsena-tarifa
Zadnji uredio Inovator : 16-05-2012 u 20:06 Razlog: dodan sluzbeni link
Ajd da dočekamo i to... onda još i t-mobile nek se malo popravi i sve 5. Ma po meni samo nek te glupe uspostave poziva ukinu... neš mi ti što se tu ima znoja uspostavljat. Nebi da dva crnca vuku kabele pa ih na pola puta spoje![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
jap, ja sam cuo da danas je predstavljaju![]()
zasto i dalje imam osjecaj da mi je najbolje ostati na ovoj SZM 150. Sve tarife poslije su bile samo losije.
danas pocinje komercijalna ponuda vip tv-a...da niste mozda na to mislili?
Da navodno, ali mislim da ništa od toga..... Ali sam mišljenja sam da bi se Vip trebao trgnuti, za svaki treci broj koji zovem u Vip mreži, javlja mi da je prenesen u drugu mrežu?
solidno ali opet je 150kn puno za prosjecnog gradjana i prosjecno koristenje(tele 2 daje 1gb i 5sati prema svima za 50kn sa uspostavama,sto je dosta prosjecnom korisniku).Tarifa je povoljna ako gledamo na druge tarife npr.bez limita 400,600...
Cini mi se da ce sad svi operateri morati nudit 'sve'za 150kn.
Ovo navodno je 99%, po meni. je tele 2 revolucija odlična. ali internet singal i 512 mb ogranicenja mi je minus zašto još nisam prešao na nju.- tako da ovo čekam
![]()
Priča se po selu...
Sve isto kao Revolucija samo sa 1 GB "flat" internetom
Zadnji uredio Ivan553 : 15-05-2012 u 15:56
zivi bili pa vidjeli...samo sta necu moc kupit normalan mobitel na toj tarifi. i ooet nemam nikakve koristi. ta ce tarifa bit u rangu bez limita 100. super je za one koji imaju uredaj, ali oni kojima je potreban novi smartphone nece bit presretni.
T-mobile sigurno ne će izbaciti neograničenu tarifu jer mu Hakom ne će dopustiti. A ovo s Vipom zvuči poput znanstvene fantastike.
zasto bi mu Hakom zabranio takvu tarifu? ovo stvarno ne razumijem...
Tu se u potpunosti slažem, za sad ću to kompenzirat sa pozivima za traženje posla i micanjem 2 mobitela iz obitelji tako da neću jako osjetit (moji imaju mob samo jer mene zovu -.-', a ja sad mogu zvat na fiksni)
i btw i ja sam iz Daruvara XD
^^ možda bude 4G uključen u prvih 1GB ^^ ili samo živim u mašti XD
[QUOTE=Yodina;1023351]Tu se u potpunosti slažem, za sad ću to kompenzirat sa pozivima za traženje posla i micanjem 2 mobitela iz obitelji tako da neću jako osjetit (moji imaju mob samo jer mene zovu -.-', a ja sad mogu zvat na fiksni)
i btw i ja sam iz Daruvara XD
--------------------
Daruvar rules!
Koji je izvor svih tih informacija?
Po meni, čak i ako bude tako, većini ljudi je 150KN fix račun za mob previše. A taj iznos nije izabran slučajno...
150kn odgovara vecini ljudi... danas kad pogledam, apsolutno svi oko mene, sto privatne osobe (prijatelji, rodbina) sto poslovni partneri, nitko nema racun ispod 150kn za mobitel...
150 kn sa flat razgovorima prema svim mrezama i 500MB internetom je i vise nego odlicno prihvatljivo.
Ali, VIPnet ce trebati dosta poraditi na sebi da bi povratio povjerenje ljudi... Bahato se ponasaju i misle da su hrvati ovce i da ce uvijek dobro zaradjivati na njima (al nisu hrvati ovce, Tele2 i njegovi zaposlenici jesu, barem sto po televiziji vidim)...
Mislim, VIPnet, velika firma, i vec mjesec dana ima katastrofa naslovnu stranicu koja sluzi informativnog karaktera...
Odite na prepaid dio, i od 5 slide-ova 2 cak ne rade vec mjesec dana... Haaalooo... Zaposlite nesto webadministratora i drzite stvari up-to-date... il ako nemate novosti, sredite stranice... platite ljudima... reklama je bitna stvar!! Jedna od najbitnijih!!
A drugi dio, danas sam 1 poslovnog partnera preselio na Tele2, i s gustom rekao SZK kad me upitao za sto mi treba PUK1 broj, da mi treba za prijenos broja drugom operature... A zasto, upita on? Ja mu rekao, jer naplacujete 6kn da mi se javite na SZK... Mislim, 6kn naplacivati da se ne ceka na javljanje operatera??? Umjesto da rade na kvaliteti i usluzi, oni naplacuju 6kn
Neka propadne ako treba...
Ovu temu sam ja stavija na forum to uopce nisu nagadanja nego informacije iz prve ruke.A o pojedinostima tarife vam nesmim reci jer je to tajna samo znam da cete se iznenaditi. Strpljen spasen.
Evo, na drugom forumu piše da Vip uvodi Evoluciju. Sve isto kao i kod Tele2, ali ima 1 GB prometa. Ne mogu pronaći na internetu, ali brzo će, ako nije patka, sve biti poznato.
Da, vidjeh to na drugom forumu...Uvjeti isti, samo povećan data paket. Nije neka evolucija, osim što je VIP kvalitetnija mreža, to je neupitno te im je to adut za privlačenje korisnika. Ali nitko se ne odlučuje smanjiti iznos na recimo, karikiram, 120KN![]()
ako bude 150kn a da mogu zvati sve mreze, meni OK. Cak mi ne treba niti neograniceno minuta. Sad zivim sa 300 i rijetko kad ih potrosim.
nadam se da će se moći na nju prebaciti sa bez limita![]()
Bookmarks