A baterija je neka kineska za par dolara?
Malo specifičan problem, nisam baš bio siguran gdje postaviti temu, pa ako ovo nije dobro mjesto, molio bih da se premjesti.
Dakle, kupio sam novu bateriju jer mi je stara riknula.
Kapacitet 2100mah. U nekim android programima mi je prepoznaje kao da je 1000mah, što mi nije baš skroz jasno.
Kad je stavim na punjač (recimo da je na 20%), puni do nekih 40% i stane. Nakon što ga odštekam, koristim minutu, vratim na punjač, onda pređe i napuni do 45% i opet stane.
Problem je što je ne mogu napuniti odjednom do 100%. Pokušao sam je rekalibrirati, drainati, mjenjati punjač, kabal, flashao sam na tvornički rom, pa na stariju verziju, nisam našao riješenje.
Može li mi netko objasniti ovakvo ponašanje baterije? Napominjem, kad je na 100%, traje zadovoljavajuće dugo.
Ponavljam, baterija je nova.
Hvala unaprijed.
Zadnji uredio GoGs : 03-09-2014 u 13:34
A baterija je neka kineska za par dolara?
Ne, original je od prestigia, nabavljena iz službenog servisa.
Nosi nazad na garanciju.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ustanovio sam da nije problem u bateriji, u drugom istom uređaju napuni normalno bez ikakvih problema.
Jel moguće da je neki hardverski kvar? da negdje struja zeza pa ometa punjenje? Napominjem da mi mobitel radi sasvim normalno, prepoznaje ga računalo. Flashao sam novi rom, tvornički rom, sve živo. Ne pomaže.
Bookmarks