Da kojim slučajem nije problem u samoj kartici? Probaj neku drugu staviti u mob, pa napraviti par slika, te njih prebaciti na komp.
Pozdrav, izgleda da sam ja nešto zajebao ili se zajebalo samo od sebe. Naime, koristim HTC Desire i MIUI custom ROM. Svaki puta kada uslikam sliku sa Camera defaultnim programom ili Camera 360 - oni spreme sliku u folder DCIM na SD kartici. Sve je to super, ja odem u Astro File Manager i vidim da su slike stvarno tamo, postoje i pohranjene uredno na kartici. Naime, problem nastaje kada se spojim preko USB-a i otvorim folder DCIM - u kojem ne prikazuje nijednu sliku (empty folder)!
Pokušao sam rebootati mobitel i ponovo spojiti preko USB-a i zaista se onda slike učitaju - tipa, nešto kao da se mobitel refreshira pa skuži slike na SD kartici. Isto tako, nakon šta je učitao te slike, bez brisanja slika koje su već na kartici, pokušao sam uslikati još jednu sliku. Ista priča. Astro Manager je vidi i prepoznaje, dok je u u Windowsima DCIM folder sa slikama od zadnjeg reboota mobitela!
U čemu je problem?
Zahvaljujem, lijep pozdrav.
Desire / Oxygen /
Da kojim slučajem nije problem u samoj kartici? Probaj neku drugu staviti u mob, pa napraviti par slika, te njih prebaciti na komp.
Every man is a genius until he opens his mouth.
ista stvar, ne radi i ne radi, s kompa nemogu vidjeti ni jednu sliku koja mi je na sd kartici
Bookmarks