Sinoć mi LG softver na compu ponudi update softvera na mobu ... i ja kliknem OK ... pratim uputstva na compu, na mobu je bio u "download modu" i to je to .. došlo dokraja i mob se resetirao ....
no sad kad se treba upaliti neće .... prođe onaj LG logo, prođe onu neku šarenu fleku na ekranu .... i dođe do ANDROID .... i tu tako stoji i stoji .... preko 3 sata .... pa sam izvadio bateriju ... i probao ponovo upaliti, ali potpuno isti rezultat...
šta sad ?!?
thx
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
hard reset bi se trebao napraviti kad je mob upaljen .. a meni se neće upaliti ... ?!?
Prolistaj temu na koju sam ti dao link, ima još mogućih rješenja.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
vol up+search+home na "first logo" ne radi ... za sve ostalo se mora prvo upaliti mob
da si čitao vidio bi link i na ovo
http://forum.xda-developers.com/show...4&postcount=41
linkovi na firmware i updater ne rade pa si nađi druge, imaš sve na xda forumu
nisam mogao ništa riješiti sam ...
zapelo i ne ide...
ali srećom, frend od kumine babe pozna čovjeka čija sestra je udana za lika koji pozna komšijinog bratića koji ima LG box ...
samo sad imam najgluplju moguću verziju LG-jevog firmvera 2.1 update1
katastrofa...
molim za preporuku šta da stavim ?!??!
do sad sam imao cyanogenmod i bio je OK .. ali ako je ikako moguće neki savjet u vezi toga .... stavio bih nešto što ima najmanje moguće predefiniranih aplikacija..
svakako mi NE treba igrica Sims .... shazam, twiter, Layar, latitude i ina ostala sranja .... šta mi preporučate po tom pitanju ...
koristim ovaj rom dugo i nema problema, nije zatrpan programima i radi svoj posao
prvo trebaš flashati fastboot i recovery: tutorial, ak več imaš to, onda preskoči ovo...
skini rom i stavi na sd karticu, restartaj u recovery (drži power i home dok ti se ne pokaže recovery izbornik). napravi "wipe data/factory reset, pa onda "install zip from sdcard", odaberi svoj rom i instaliraj.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Imao sam cyanogenmod, ali 6 ... i bio sam zadovoljan ... vjerovatno ću pokušati ovo ..
HVALA
Ja fuckin' ne mogu vjerovati ... mogu bukvalno prepisati uvodni post koji sam napisao prije godinu i pol dana ...
godinu i pol dana nisam palio fuckin' LG software na compu i nemam pojma koji mi je qurac bio da to neki dan napravim ... i on mi ponudi update i ja onako ne misleći puknem OK jer sam mislio da će napraviti update sofrwara na compu, a on počeo raditi na mobu ... dok sam skužio, bilo je kasno da ga prekinem, pa sam pustio da odradi do kraj ...
i sad naravno opet se krene paliti i stane na "ANDROID" screenu i to je to ... da si čovjek puca u glavu ..
(kupio sam drugi mob ...)
Edit by ravilov: Na ovom forumu NEMA NIKAKVOG OGLAŠAVANJA! Čovjek bi pomislio da to dosad već svi znaju...
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 12:11 ----------
Sorry.... Sorry...
Zadnji uredio ravilov : 25-08-2014 u 15:04
Bookmarks