Skines sa sammobilea i ubacis s odinom. Ako nece,onda sa nekim custom recoveryem pobrisi i formatiraj i skrši sve i ponovi download mode,odin i stock rom. Mora proc.
Instalirao sam i9505-cwm-recovery-6.0.3.2(0611).
Obrisem stari firmware, kad pokusam da ubacim neki drugi nece.
Sve ovo radim zbog glupavog stoock firmware-a 4.4.3 kit kat, jer mi pravi probleme kod čitanja iGO mapa sa sd kartice i nekih drugih aplikacija, koje treba da su na sd kartici.
Pokusao sam da vratim i samsungov stoock firmware v4.3, 4.2 ali bez uspeha
Izgleda da je caka kod boot loadera jos nije provaljeno. Ne mogu da flasujem ni jedan drugi firmware osim, stoock v4.4.2.
Ali zelim oficijal samsungov 4.3 room
Zadnji uredio Legija.007 : 25-08-2014 u 11:07
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Skines sa sammobilea i ubacis s odinom. Ako nece,onda sa nekim custom recoveryem pobrisi i formatiraj i skrši sve i ponovi download mode,odin i stock rom. Mora proc.
Pokusao sam uz pomoć
1. philz_touch-recovery6.19.3-jflte
2. twp recovery
3. cwm-recovery sa sva tri sam formatirao sve obrisao sve staro, pokusavao ubaciti i sa sd kartice i sa interne memorije i uz pomoć odina iz download moda, ne prolazi. Ide samo oficijal 4.4.2 kit kat.
Zadnji uredio Legija.007 : 19-08-2014 u 21:46
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Negdje grijesis. Svaki kompatibilni rom se mora moci gurnuti u njega.
Pokusao sam i sa ovim obrisao sve, ubacio preko odin-a TWRP recovery pokusao ubaciti ovaj room
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2557353 , šanse nema, a dok sam imao 4.3 pa ga brisao moglo je sta sam hteo.
Kad sam ubdatovao ovaj 4.4.2 kit kat ukenjao sam motku, ne čita mape od iGO navigacije sa sd kartice. obrisem ga totalno, pokusam preko odina ubaiti 4.3, 4.2 izbacuje failed. dok 4.4.2 kit katt ide bez problema.
4.3 nece a ispravni su 100% jer sam ranije sa njima flashao dok nije izašao kit kat
Zadnji uredio Legija.007 : 23-08-2014 u 10:31
I da te do te mjere *ebe ta navigacija? Vidis gdje to vodi...Neka je banalna stvar,smijat ces se kad sredis.
![]()
7 dana se mučim, uzimao i kolega serviser nije uspeo i nije nikad ni vracao sa vece verzije na manju, kao ni ja uvek sam tezio da imam najnoviju verziju, kako iOS-a tako androida ali su ovaj kit kat spetljali do zla Boga![]()
Zadnji uredio Legija.007 : 20-08-2014 u 14:05
Mislim da kad jednom flesnes S4,vise nema povratka na nizu verziju firmwarea...
Nisam znao da novi kit kat pravi probleme sa čitanjem aplikacija sa sd kartice, batrija mi znatno kraće traje, sporije radi samo operativni sustav ... Našao sam na you tube more tutorijala,"Galaxy S4 Downgrade 4.4.2 to 4.3" ali prateci ih nisam uspeo![]()
Zadnji uredio Legija.007 : 20-08-2014 u 17:07
Napisao sam u onoj temi o nadogradnji, a i tebi sam odgovarao na pm da se NE MOŽE flešati službeni ROM ako je niža verzija ni na koji način jer jednom kad flešaš KitKat bootloader se nadogradi i povratka na 4.3 stock ti nema.
Bookmarks