Zanima me gdje kupiti original bateriju za Samsung galaxy note 2 na podrucju grada Zagreba? Samo original me zanima. Zamjenske ne! Unaprije zahvalan na svim dobrim i korisnim prijedlozima.
Zanima me gdje kupiti original bateriju za Samsung galaxy note 2 na podrucju grada Zagreba? Samo original me zanima. Zamjenske ne! Unaprije zahvalan na svim dobrim i korisnim prijedlozima.
Trebalo bi biti u MMM Agramservisu na Žitnjaku.
Ili Smartson,Gundulićeva 7
Budem probao, ovih dana nazvao!
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
Hvala decki!
Ima u smartsonu. No osim originala ima i zamjenska. Original 200 kn a zamjenska 100kn. E, s obzirom na krizu, mastu mi je zagolicala zamjenska zbog cijene. No, sto se moze ocekivati od zamjenske baterije? Explozija, taljenje mobitela i kucista.... Sumnjicav sam. No, ipak... iako sam zagovornik originala. :-)
Pa mislim da nema baš neke razlike,tko garantira da i orginal se neće napuhnut,eksplodirat i sl. Ne znam kakva je situacija sa garancijom na istu,a kakva za zamjensku.
Pa ako su originalne baterije loše, onda zamjenske mogu biti još gore. Garancija na original je 6 mjeseci.
Nisam nikada imao problema sa zamjenskim baterijama, a često sam ih morao uzimati baš za Samsungove uređaje kojima su baterije boljka.
Kako prepoznati zamjensku?
Dali ona nema logo proizvođača npr. Samsunga na sebi ili?
Pa mislim da zamjenska nema oznaku samsung kao originalni logo... Zamjenske i kopije nisu isto. Pa izvadi original ako imas i usporedi s onom koju namjeravas kupiti ako nisi siguran.
Bookmarks