Imaš na internoj memoriji neku staru EU , iz koje vuče podatke ili iz bazne mape . Osim toga ko' zna kako Ti ubacuješ karte ! Možda bi trebao pročitati upute za instaliranje karata (map) na Garmina ...
Ubacivao sam 3 vrste karti do 2Gb za ovu navigaciju, ali mi uvijek u državama prikazuje 2-3 imena od iste države, hajde imam Adria Route, pa znam da od nje duplira, ali otkud treće i otkud Belgija npr na tri jezika a nema je u Adria ? Je li imao neko sličan problem ? Hvala
Imaš na internoj memoriji neku staru EU , iz koje vuče podatke ili iz bazne mape . Osim toga ko' zna kako Ti ubacuješ karte ! Možda bi trebao pročitati upute za instaliranje karata (map) na Garmina ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Sve sam pobrisao, karte sam ubacivao otkljucane ove, adria route i city navigator ovaj do 2GB, gmappsupp.img i gmapprom.img, probao sam i sa gmap tool spojiti karte, isto mi se desava. Nisam pokušavao preko mapsource.
Mnogo njih pokušava , ali nekima ne uspjeva . Negdje griješiš , a gdje neznam ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ma dobro, zanimljivo je što sam do sad ubacio karte u 30 garmin navigacija, pa zato mi i nije jasno gdje mogu griješiti :S
Bookmarks