zar na tom linku ( bilo bi dobro da si stavio link) nema objašnjeno kako vratiti softkeys
Pozdrav!!
Preko ovog tutoriala sam sakrio softkeys sa svog XL. I sada ne mogu da ih vratim, pokušavao sam sa fabričkim resetovanjem, međutim to ne pije vode.
Razlog zbog kojeg želim vratiti fabrički softkey jeste taj što mi mnoge aplikacije kojima sam mjenjao sofkey često iznenada padnu i onda moram gasiti mob da bi ga ponovo mogao koristiti. To zna biti izuzetno iritirajuće![]()
tutorial koji sam koristio :
HTML kôd:Firstly you will have to download the following apps: GMD Auto Hide Soft Keys Pie Control After you have successfully installed them. Open GMD app. 1: Allowed the SU access. 2: Tick "Hide Soft Keys" and Enabled it. (Could be small lag). 3: Tick Start On Boot (Or you will have to turn it on every time you reset your phone). 4: Scroll down to "Trigger Width" and configure it as shown in the screenshot + set Trigger Mode to Swipe.
HVALA VELIKA NA POMOĆI!
POZZ
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
zar na tom linku ( bilo bi dobro da si stavio link) nema objašnjeno kako vratiti softkeys
Mi6 Black
Ma nema ništa kako vratiti![]()
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Pa jesi maknuo tu aplikaciju?
Ili u njoj odznačio to "Hide softkeys"?
izbrisao sam aplikaciju, vratio fabričke postavke, formatirao internu memoriju, uradio update software-a...ništa.. nema pa nema![]()
UPDATE : RIJEŠIO SAM PROBLEM!
Potrebno je bilo izmjeniti build.prop brišući "qemu.hw.mainkeys=1" ! Woo hoo![]()
Bookmarks