gledam sad na simensovoj službenoj stranici pod firmware-e... i sad gledam za C65 i vidim ja da nema B402... to je hrvatski kaj ne?... e ali postoji A402... dal on isto sadrži hrvatski jeziku il šta?
gledam sad na simensovoj službenoj stranici pod firmware-e... i sad gledam za C65 i vidim ja da nema B402... to je hrvatski kaj ne?... e ali postoji A402... dal on isto sadrži hrvatski jeziku il šta?
Ovo se toliko puta vec pisalo na forumu da necu odgovoriti ovaj put, ali evo ovdje imas jedan mali programcic (zadnji) koji ce ti reci gdje je koji jezik...
http://www.siemensfreaks.com/php/language.php
maraschino - PTICICA
daj please napiši... nemogu nać... ajd nije teško napisati tri slova...![]()
ma sto ne mozes naci? program je zadnji na popisu, a u njemu odaberes bilo koji x65 model (svi imaju isto)
maraschino - PTICICA
Variant se prepoznaje po tri oznake XYZZ:
X:
* A - Njemacka
* B - Njemacka
* P - Danska
* S - Kina - Shang Hai
* U - Mađarska
Y - jezici
* 1 - Engleski, Njemacki, Francuski, Talijanski, Spanjolski, Portugalski, Brazilski, Turski
* 2 - Eng, Njem, Nizozemski, Norveski, Svedski, Finski, Danski, Franc.
* 3 - Eng, Poljski, Ruski, Letonski, Latvijski, Estonski, Ukrajinski
* 4 - Eng, Njem, Mađarski, Ceski, SLo, HRVATSKI, Nizozemski, Poljski, Srbski, Slovacki
* 5 - Eng, Franc, Arapski, Hebrejski, Ruski, Bugarski, Rumunjski
* 6 - Arapski, Eng, Franc,Farsi, Urdu, Malajski, Hindu
* 7 - Eng, Tajlandski, Malajski, Indonezijski, Vijetnamski,Tagalog, Malajski, Hindu i jos neki
* 8 - Eng, Kineski, Tradicionalni Kineski
* 9 - Americki engleski, Meksicki spanjolski, Kanadski francuski, Brazilski portugalski
zz oznacuje FFS i EEPROM
maraschino - PTICICA
Moze li se iz fullflasha izvuci koja je varijanta instalirana, ja sada nemogu pogledati sa *#06#, posto mi je "wrong software"?
Je li moguce napraviti update sa drugom varijantom, npr. da ja nasumicno odaberem bilo koju?
Bookmarks