Koliko se sjećam, meni je na iPadu 2 punjenje dosta dugo trajalo, no nije 7h. Trajalo je oko 3-4h sigurno. Probaj ga par puta napuniti i isprazniti do kraja da formiraš bateriju pa ako će se i dalje puniti 5+ sati, onda ga nosi na servis...
Pozdrav
Danas sam kupio ipad2 u " Svijet Medija" i nesto mi se cini da ne funkcionira dobro, punjenje traje od 15 h do 22 h i na nekih 80/90% je..
Dali je to normalno za novi ipad?
Dali bi mogao biti problem u punjacu?
Ili da koristim standardni za iphone ?
![]()
[GV][/GV]http://youtu.be/grTCDFbhKMU
Koliko se sjećam, meni je na iPadu 2 punjenje dosta dugo trajalo, no nije 7h. Trajalo je oko 3-4h sigurno. Probaj ga par puta napuniti i isprazniti do kraja da formiraš bateriju pa ako će se i dalje puniti 5+ sati, onda ga nosi na servis...
Bom Chicka WahWah
Nisu isti punjaci za iphone i ipad. Samo vizualno jesu. Razlika u struji
--
. [Lejzermaster]
Kako mislis nisu isti?
Na punjacu koji sam dobio uz iPhone pise input 100-240 V ~0.15 A 50-60 Hz i output 5 V, a isto to pise i na punjacu koji sam dobio uz iPad.
OT: Ja doduse imam iPad 3, no prvih par punjenja mi se punio cca 10 sati (bas pre sporo), no eto sad vec skoro pa 3. tjedan mi se puni 5-6 sati ( ne pratim bas tocno). Jedina stvar koja me iritira je sto ga ne mogu istovremeno puniti i koristiti, a da se baterija ne trosi.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mislim da iPad treba malo jači punjač.
Prijatelj mi je donio iPad (mislim da 2, ali nije bitno) i žalio se da mu ne puni nikako.
Imao je neki random USB punjač koji je ovako punio.
Uglavnom, taj punjač je punio bilo koji mobitel, ali iPad nije htio.
Pa sam probao s punjačem od HTC-a i normalno je punio iPad.
A, na oba isto piše o ulazu i izlazu. Ali, valjda je HTC-ov malo bliži tome što je pisalo na njemu.
Također se ne može puniti preko USB-a na kompjuteru- osim onog "high-power USB" porta na MacBooku ili čemu već.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
imam pitanje vezano za ipad 2 3g-wifi...imam u planu uzeti ga pa me zanima dali valja,posto ima ipad 3i4 nisam neki zahtjevni korisnik,osnovne app...browser i sl...nis extra..cuo sam da ej kamera na njemu jako slaba obje ustvari.pa ako netko moze malo detaljnije hvala.
maky28...
iPad 2 nema retina display i mislim da je to najveca razlika. Kamere i brzina otvaranja aplikacija je sporija nego na novijim iPadima ali meni osobno je ok i na iPadu 2
Imam iPad 2 i iPad air, te mogu reci da primjecujem razliku u retini i naravno u tezini i velicini.
Kamera je bolja ali kako koristim kameru samo za face time za to je ok.. Smijesno bi mi bilo negdje vani slikati s iPadom
Eto ukratko.
--
. [Lejzermaster]
hvala...kazem nisam neki veliki user,osnove,imam iphone 4,i zadovoljan sam s njim,neka i ipad 2 bude takav meni super.ipad bi htio najvise jer neda mi se laptop paliti uvijek za svaku sitnicu a iphone mi je nekad premali za nesto sto trebam tako da je ipad taman.hvala.
maky28...
Bookmarks