Ovisno o tome podržava li tablet USB OTG funkcionalnot i ima li drivere za 3G stick.
Po meni bi bolja opcija bila koristiti mobitel kao hotspot i preko njega se spajati na net.
trebam na kraći period (nekoliko dana) koristiti ovaj tablet na internetu na mjestima gdje nemam pristup wifi-ju ... a tablet nema sim slot ..
pa mi je jedna od opcija i stick (vjerovatno jedina opcija) ... imam T-šljamov stick huawei E173 .... jel moguće to povezati i kako ?!?
i ujedno, koja bi mi bila najpovoljnija opcija za tih nekoliko dana i recimo 1-2gb ?!?
(u sticku je bon bon kartica koja je vjerovatno istekla krajem prošlog stoljeća.)
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Ovisno o tome podržava li tablet USB OTG funkcionalnot i ima li drivere za 3G stick.
Po meni bi bolja opcija bila koristiti mobitel kao hotspot i preko njega se spajati na net.
hot spot nije opcija...![]()
a temu sam postavio uprvo zato da mi netko kaže (ako zna naravno) podržava li konkretan tablet to što si ti napisao ..![]()
Ne podržava android. Proučavao sam sličnu tematiku prije nekog vremena i google je ukinuo podršku za internet stickove od neke verzije (ne pamtim koje) tako da bez rootanja i custom kernela koji podržavaju internet stickove nisam optimističan da ćeš uspijeti. Zašto hotspot nije opcija? Bojim se da ti je to jedina opcija. Ako ti u mobu treba biti tvoja kartica ima WiFi rutera za sitne pare koji pretvaraju mobilni internet (sa simice koju staviš u njega) u WiFi. Ako ti internet tih dana nije toliki prioritet, odustani, mislim da ne možeš natjerat stick da radi u androidu.
problem je u tome što mi dijete treba provesti nekoliko dana u bolnici, a nema smartfon za kreiranje hot spota... a sama bolnica ne daje pristupne podatke za wifi ... ukratko ..![]()
a ima tablet u koji ne ide sim ..
A da mu jednostavno kupiš časopise za djecu ili koju knjigu pa da čita? Majko moja, ne mogu vjerovati da je nemogućnost spajanja na net, u bolnici, i to djetetu, glavni problem...tj. to je tvoj glavni problem. Postoji svijet i bez interneta, znaš.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nisam našao konkretnih informacija o podršci za stick. Ispod sučelja za djecu se vrti normalni android 4.1. Provjeri dal ima nadogradnje na 4.2 i više.
Prije nego su ljudi izmislili stvari tipa wifi hotspot, kotač i slične stvari, na internet se prek moba spajalo bluetooth vezom. Probaj na taj način, eventualno treba ručno podesiti neke stvari, no to ovisi o mobu.
Ili kak ti Wild-Boy preporučuje, prije ikakvih androida i hotspotova spajalo se preko Zagora i sličnih likova.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
WOW .... stvarno ?
možeš li mi reći nešto više o tom svijetu i kako do njega doći ? sad si me totalno zaintrigirao da to probam pronaći ... imaš neki URL ?
često je bolje ne napisati ništa nego nešto samo da se napiše...
nit znaš koliko je dijete... nit znaš jel zna čitati ... u krajnjem slučaju, nemaš pojma ni zašto mora biti u bolnici, jel uopće sposobno izaći iz kreveta da bi se igralo ..
jednostavno bolje nemoj ..![]()
u svakom slučaju, hvala na pomoći svima..
Kupi modem koji ima opciju hotspota. Može ti poslužiti u budućnosti. Izgleda ko kinder jaje i ima maleni display. U njega uvališ SIM karticu i amen. Drugačije ne ide.
možda nekakav link na uređaj .... ebay .. štagod ?!?
Bookmarks