Kad udjem u kamuru sve je u redu,ali kad pritisnem da slikam on nece da slika,nego ostane kao da nista nije slikano i nece uopste da izadje iz kamere.Jel imao neko slican problem i kako da ga resim?
Kad udjem u kamuru sve je u redu,ali kad pritisnem da slikam on nece da slika,nego ostane kao da nista nije slikano i nece uopste da izadje iz kamere.Jel imao neko slican problem i kako da ga resim?
Imao isti problem sa onim flexom od 7.12 MB free. A sad ga opet imam gore. Meni je jednostavno proradilo nakon vracanja na neki stari flex, pa opet na taj problematični.
Jel ti javio grešku tijekom flexanja ili što?
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Izvorno postao shorty
provjeri da li ti je upaljen zvuk klika kamere, ako je isključi!
Jeste prijavio samo jednu
Kakve veze ima zvuk sa tim
Izvorno postao shorty
Zato jer ovaj V3 flex dolazi bez ijedne melodije, pa cak i te koje sluze za zvuk kamere. Tebi je podesen npr. Boing (a njega nema u mobu) i onda mobitel pokusava pokrenuti nesto sto ne postoji i zblesira se.
Stoga, stavi samo "Zvuk zatvaraca: Nema" i radit ce
A jel ti zvuci mogu da se kopiraju sa drugog flexa,i koji su i gde se nalaze
mislim da se nalaze u glavnom (a) direktoriju i imaju iste nazive kao i u meniju (dakle boing, chimp....)Izvorno postao shorty
Ajde ako mozes da mi posaljes na mail
shorty_mica@hotmail.com
e da si javio jucer navecer, sacuvao bih ti. Jucer sam bas ubacio flex i flash te obrisao sve "suvisno" iz moba, tako da vise nemam tih fileova. Al jos cu pogledati kuci na HDD, pa ti javim. A u biti, sto ce ti ti zvukovi, samo zauzimaju mjesto u memorijiIzvorno postao shorty
![]()
nazalost nemam![]()
Dobro nema veze nacu ih negde drugde
Bookmarks