Vip je osim novo dizajniranog sitea izbacio nove tarife bez granica.
http://www.vipnet.hr/tarife-bez-granica
Tarife su katastrofa.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Recikliranje postojećih tarifa. Očekivano ... na žalost.
Nije ovo za mene ...
Koje minimalne razlike u tarifama. Prakticki samo internet povecavaju i nabijaju cijenu onda.
A da li na tim tarifama vrijedi ova Vipova akcija za prijenos broja iz druge mreze i 50% popusta na mjesecnu naknadu?
Živi užas. Uključujući i nove trio pakete (fiksna telefonija). Znatno skuplje nego do sada. Mislim da će VIp polako, ali sigurno ostajati bez starih korisnika
Ja znam da je produzena do 30.04., ali ne znam da li vrijedi za nove tarife. Poslao sam upit Vipu ali jos nema odgovora.
Nisam baš oduševljen.
Još bi i razmislio o M tarifi da je uključen sms prema svima. Ja to sad imam na Tango tarifi, a mrvicu je skuplja.
L je bolje jer je sve uključeno, ali meni previše novaca mjesečno
ma tarife su sranje ... išli su na kartu mobitela ... jače tarife ali mobiteli pristupačniji ....
Tango koji sam dosada imao koštao je 125 kn sa 200 minuta neograničene poruke i pozivi prema vipu a sada za iste novce dobiš 100 minuta prema drugima, neograničeno prema vipu i poruke neograničene samo prema vipu ...
i skinu ti 15 kn pretplate ako potpišeš na 24 mjeseca.
Na prethodnim tarifama su imali politiku povoljnih tarifa al su mobitele nabrijali a sad obrnuto ... očito ne mogu pronaći kompromis između te dvije ponude.
Uz popust od 50% su tarife relativno dobre...pogotovo L.
S obzirom da mi uskoro istice ugovor i vec sad imam pravo na produzenje ukoliko dobijem popust na mjesecnu naknadu, bit cu izrazito zadovoljan.![]()
kakva su vasa iskustva sa produzenjem ugovora i dobivanjem popusta?
Cura danas u prolazu svratila u Vip, kažu nema više 50% popusta niti starih tarifa, očito računaju datume po nekom čudnom kalendaru (akcija -50% trebala bi trajati do 30.04.)
Edit: I ne primjećujem da su mobiteli išta dostupniji, uveden je princip financiranja moba kroz 24 mjeseca kao i kod T-mobilea i Tele2 i na kraju izađe znatno skuplje. Npr. Lumia 1020 je u usporedivoj tarifi oko 30% skuplja nego prije.
Zadnji uredio SeriousG : 15-04-2014 u 21:42
Use the Fork, because there is no Spoon.
A nije bilo nista drugo ni za ocekivati od Vipa. Taman sam mislio iskoristiti tih 50%. Za 900kn i manje od 200 kn pretplate se mogao uzeti S5. Al ocito su bili brzi od mene![]()
Nisam provjeravao cijene uređaja, ali tarife su povoljnije od prethodnih. Jasno, to vrijedi samo ako se stimulira prijenos broja iz druge mreže, tj. daruje 50 posto popusta na pretplatu iduća 24 mjeseca.
Teško je očekivati pad cijena , po mojem zbog toga jer se prilagođavaju novinama vezanima za EU, pa stoga i cijene ostaju iste ili su malo veće.
A ove nove tarife su po meni katastrofa kao i prijašnje plesne,tako da prelazak na pretplatu ili produženje ugovora na jedinoj liniji koja je još na pretplati ne dolaze u obzir.
Makli su savršenu... to je jedina tarifa koja me zanimala... ove nove su niškoristi...
Danas sam ih opet malo proučavao... ostajem na Tango do danjeg.
sorry admin,mos pobrisat???
Ja u 7 mjesecu kad se izađe pretplata na vipu odlazim na tele 2 na bonove.Vip je postao preskup a malo nudi iako sam u vipu več preko 12 godina !
Ja sam uzeo ovu tarifu bez granica L i netko je gore prilikom prebacivanja gadno pogrijesio
i sad mi je net blikiran na nekih 6 mbit/sec
bez obzira bilo 3g, h, h+ ili 4g
uvik ista brzina
ima li tko na forumu bez granica L tarifu
pa da javi kakav mu je speedtest prema vipnetu na h+ i na LTE mrezi
unaprijed zahvaljujem
pasko
Bookmarks