Već se neko vrijeme šuška o nasljedniku modela One Mini, a nedavno si izašle i prve slike.
Moguće specifikacije:
- S400 quad @ 1.7GHz
- 4.5" HD
- 1 GB RAM-a
- 16 GB interne + micro SD
- 13 MP + 5 MP
Već se neko vrijeme šuška o nasljedniku modela One Mini, a nedavno si izašle i prve slike.
Moguće specifikacije:
- S400 quad @ 1.7GHz
- 4.5" HD
- 1 GB RAM-a
- 16 GB interne + micro SD
- 13 MP + 5 MP
Normalne dimenzije, neloše specifikacije, kamera bolja nego na većem bratu
Ako ne nabe cijenu kao na originalnom One miniju ovo bi mogao biti pun pogodak.
Da je "Mini" , baš i nije !
Normalne dimenzije !? (baš i nisu)
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
A gle, nazivlje je malo bezveze, da... Mogli su napravit nešto kao Sony sa svojim Z1 Compact.
A normalne dimenzije - gledajući današnje tacne od 5" pa sve do 6" ovo je definitivno normalnijih dimenzija. Imam mobitel sa 4,5" što je meni sweet spot pa zato sam rekao normalne dimenzije![]()
Samo 1GB RAM!?...pa to već i najjeftiniji kinezi imaju![]()
Danas je i službeno predstavljen. Jedina veća razilka je to što je S400 clockan na 1.2 GHz.
Hands-on
Jedino dobro na ovom mobu je dizajn i da ce dobro sjesti u ruci
Sve ostalo, od cijene, hardware-a pa nadalje lagani fail![]()
Ak zanima koga što nek pita. Stigao mi mob.
Također i meni jučer stigao.
Izuzent zadovoljan sa uređajem.
Ako koga što zanima neka pita.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
kolko para?
Tarifa za mlade na 2 godine produljenje ugovora 1600 kn + 30 mjesečno.
Meni je to preskupo.jeste da je to poznat brand,provjeren i super dizajniran,ali bar 2GB RAM-a i Snapdragon 600 su obavezni za te novce....
Vjerojatno ce radit sasvim dobro,ali neke zahtjevne igre ce stucat pa bi se mnogi neupuceni mogli zapitati zasto mob s takvom cijenom steka....
Bas me zanima kako sljakaju Real Racing 3 ili recimo GTA San Andreas ili jos bolje Modern Combat 3![]()
Malo je skupo,ali nisam zainteresiran za nijedan brand osim HTC tako da je bilo ili desire 601 ili one mini 2 tako da je ipak one mini 2 odnio pobjedu.
A što se tiće igara,moram malo isprobavati ali mi gamin na mobu nije nikakav prioritet(za to imam PC)
Ali imam more igara za android kaj sam nabavil preko Humble Bundlea pa ću isprobati,ima od jednoastavnih do 3D igara pa da vidimo.
EDIT: uostalom, evo testa http://www.mobilegeeks.com/htc-one-m...formance-test/
EDIT 2 : Oparater T-Mobile, uređaj je S-ON.
Zadnji uredio Ro@m : 05-07-2014 u 16:19
Bookmarks