Otkljucaj ga sam.
19.2 poslao sam tele2 sve podatke u vezi otkljucavanja uredaja.
Cekao sam do jucer,znaci nekih 20ak dana,i iako je tele2 rekao da kad dobiju kod od proizvodaca i cim ga dobiju,salju ga meni,to se nije dogodilo.
Nakon 20 dana oni kazu da su nekom provjerom utvrdili daje moj uredaj otkljucan na sve mreze ,a nije te da uredaj saljem na servis,a garancija maltene sto nije istekla.
Uredaj je bio jednom na servisu i dobio je novi IMEI,a to i im je i vidljivo na garantnom listu.
Rekao sam im da cu pisati i HAKOMU i sirom dalje da vide kakva su stoka.
Em sto lazu da ce mi poslati taj kod cim ga dobiu em kasnije ispada da su oni nesto u sustavu provjeravali.
Nisam traziio nikakvo njihovo misljenje i provjeru vec jebeni kod za dekodiraje na koje imam pravo.
Sta da ucinim,imal kog da je imao slicnu situaciju.
mobitel je huawei u 8650.
Ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Otkljucaj ga sam.
Kako da ga sam otkljucam
Ne razumijem se u te stvari,a nit zelim da zajebem nesto,ali ovo he zbilja neodgovorno od tele2 ,a koliko lazu to je strasno
Nemaš ga što sam otključavat. Oni su ti dužni dati kodove za to neovisno što je bio na servisu. Možda je neki nesporazum a ti odi inzistiraj tamo da imaš pravo na free otključavanje.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Pisao sam u agramservisu,oni ga mogu otkljucat tek ako tele2 to pismeno odobri servisu.
Neznam,pisao sam im na fb i ponovo par poruka sluzbi mailom.
Bolje im je da to rijese.
Kod drugih operatera kod stigne za 5dana,a ovaj tele2 to su muljatotori samo taki.
zašto se dopisuješ s njima? nazovi službu za korisnike i traži ono što ti pripada bez puno mudrovanja. i traži to u roku jučer.
Dali su mi kod cim sam poceo biti malo prostiji u porukama![]()
ali inače takve stvari se ne rješavaju putem e-mailove ili facebook poruka... ako nastane problem onda se rješava pismenim putem. ovako te mogu zavlačiti mjesecima.
Na bonove je bio kupljen 2012.godine
Bookmarks