Koliko znam, uvijek se moglo na bonbonu, imam par kartica doma što nisam ni otvorio, a piše da se bira broj..
To obično dijele po gradu. I da, broj mora počinjati sa 0977.
Pozdrav, znate li možda kod kojeg operatera se može sam izabrati broj (ako je slobodan)? Pitao sam u Tomatu ali ne može kod njih. Broj bi koristio na bonove ako se na taj način može izabrati?
Koliko znam, uvijek se moglo na bonbonu, imam par kartica doma što nisam ni otvorio, a piše da se bira broj..
To obično dijele po gradu. I da, broj mora počinjati sa 0977.
Da mozes u bonbonu ali je ipak suzen izbor. Ja sam probao i tek peti broj je primio. Ja sam u vipu izabrao broj ali pretplatnicki. Prva znamenka 2,3,4,6 tada je bila. Znaci pretplata pa migracija na bon. To su moja iskustva
Nedavno su na bonbonu uz 0977 brojeve uveli i 0976.
Šteta jer meni bi trebao 0979
zovi željeni 0979 broj.
ako ti se netko javi a ti mu ponudiš iznos koji neće odbiti - evo ti ga.
ako ti se nitko ne javi - kupi sve 0979 kartice i možda dobiješ broj koji poželiš.
ako nemaš novca za sve gore navedeno idi na pecanje.
možda upecaš zlatnu ribicu, a onda nemoj tražiti novce, sreću i zdravlje.
koncentriraj se i zatraži željeni 0979 broj koji nitko neće imati i svi će ti zaviditi
Nakon ovakvog odgovora mi je jasno zakaj nisam aktivan na ovome forumu![]()
Zašto baš 0979?
0979 je Multiplusmobile i ako se ne varam, oni su govorili da se kod njih također može birati broj na istom sistemu kao i u Bonbonu.
Pa eto ti odgovor iznad, izgleda da se može izvesti to što želiš, ako netko nije uzeo taj broj prije tebe.
a zašto jednostavno ne napraviš prijenos broja?
To sam se i ja razmišljao, pretpostavljam da želi imati 2 ista broja, odnosno vrlo slična.
Ja sam prije par mjeseci dobio neku karticu neznam više mrežu i na njoj se preko poruke mogao birati broj,
ali su svi normalni brojevi bili zauzeti
najvjerojatnije se radi o Bonbon mreži
Ja sam pre dve večeri od 10-15 kombinacija jedva uspeo na Bonbon mreži da nadjem neki broj koji se koliko toliko lako pamti.
097 6 452 453,naravno da nije ovaj broj,ali je sličan tome.
Bookmarks