Jednostavna matematika prema tvom postu:
- sada plaćaš 350 kn
- nakon ovog bi plaćao 530 kn
- razlika= 180kn
Zaključak: jesu ti potrebne te dvije dodatne sim kartice za 180 kn na kojima nije flat sigurno sve.
Popodne me zove operater T-HT-a i nudi mi sljedeće.
Kaže, pošto već koristim telefon, internet i MaxTV da ima ponudu super za mene.
Za 530kn mjesečno zadržavam sve to plus dobivam dvije SIM kartice sa svim flat opcijama (net, SMS i pozivi bez uspostave odn. naplate iste), a za 50kn više, 580kn, dobivam i dvije Xperije E sa svim nabrojanim opcijama.
Rekao sam da sam u kreditima do grla i da ću razmisliti, ali on je inzistirao i kazao da razmislim da me zove sutra do 20h.
Nekakva opcija Obitelj ili slično.
Sada, ne znam. Do sada sam mjesečno izdvajao 350kn za trio paket i sve 5. Što dobivam još s ovim brojevima? Pogodnosti ili glavobolju?
Pošto ne pratim ponude HT-a ne znam o čemu priča uopće. Stao on meni uspoređivati da je Xperia E kao iPhone, "malo slabiji, ali ipak smartphone...". Mislim se, čovječe, odhebi!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jednostavna matematika prema tvom postu:
- sada plaćaš 350 kn
- nakon ovog bi plaćao 530 kn
- razlika= 180kn
Zaključak: jesu ti potrebne te dvije dodatne sim kartice za 180 kn na kojima nije flat sigurno sve.
To bi ti bilo ovo.
Hehe, znao sam da ovdje trebam pitati.
Dvije SIM kartice mi nisu baš nužno potrebne. Ali ovdje imam pretplatu, sve flat i još dobim 2 nazovi smartphonea koji će završiti, zna se gdje.
A ugovor je na jednu ili dvije godine?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ugovor na 2 godine je u današnje vrijeme previše .. A za razliku od 180 kn * 24 mjeseca mozes kupit i 4 uređaja... Po meni je to previse ..
ti si jedan mučki provokator.......grupirat se u grupu i onda mučki udariš kad te ja ne vidim
Bookmarks