Bok
zadnjih cca tjedan dana je kod mene Iocean X7S Elite. To je jedan od novih modela Iocean kineske kompanije. Ovaj mobitel bi također mogao biti večini zanimljiv jer 3G WCDMA radi i na 900MHz, a i na 2100Mhz. Osim toga GPS bez pomoći wifi-a i mreže i bez ikakvih fixeva radi odlično.
bitnije tehničke karakteristike
MT6592 1.7GHz Octa-core
Mali 450
Android 4.2
2GB Ram
Ekran: 5.0 inch, 1920X1080 pixels FHD screen, 443PPI
Network: WCDMA+GSM
Band: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz/900MHz
Gesture control: da
Gesture sensing: da
Što se tiče dizajna, dolazi u dvije kombinacije. Jedna je gdje je potpuno crne boje, dok druga je crno bijela koju i ja imam. Znači prednja strana je u potpunosti crne boje, dok rubovi i zadnja strana su bijele boje. kučište i poklopac su od plastike napravljeni.
Ekran je 5 inča velik, Full HD rezolucije. Doista se netreba previše pisati o ekranu jer je izvrstan. Prikaz, kut gledanja i sve opčenito je jako dobro napravljeno.
Ispod haube ove V8 mrcine se nalazi MT6592 1.7GHz octa core procesor, 2GB rama i Mali 450 grafuljaOva kombinacija je vrlo dobra je prema Antutu benchmark aplikaciji postiže nešto više od 27000 bodova. U samom vrhu top modela.
E sad da se vratimo na GPS. Bio sam iskreno skeptičan jer prije uvijek je trebalo dodatno podešavati gps da radi kolko tolko. ali Iocean X7S Elite me je ugodno iznenadio jer od prvog paljenja pa sve do sada gps radi super. znači nisam ništa dodatno podešavao, isključena je opcija da wifi ili mreža pomažu. i samo je dovoljno uključiti gps i unutar 10 sekundi uhvati satelite.
Još bih želio napisati za novu funkciju Gesture control koja je fora. Za sada se može samo koristiti za osnovne funkcije kao kretanje po menu. i vrlo dobra radi, senzor se nalazi iznad ekrana.
inače ako vas bude zanimalo možete pratiti iOcean na facebooku
Hvala
Te još možete vidjeti kako ovaj mobač vrti filmove:
stavite u 1080 hd![]()

Ova kombinacija je vrlo dobra je prema Antutu benchmark aplikaciji postiže nešto više od 27000 bodova. U samom vrhu top modela.
Odgovori uz citat
Bookmarks