Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 41

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung i8700 Omnia 7

Dakle, nakon 2 tjedna korištenja odlučih napraviti mali review, pogotovo nakon što sam vidio da općenito na internetu jako malo o ovome modelu a niti ovdje (koliko sam pronjuškao) nije otvorena nikakva tema!

Što kazati za početak?
    Prije svega da sam u konačnici oduševljen. Debelo sam se premišljao na početku isplati li se uopće uzeti ovaj uređaj (iako na rasprodanoj t-mobile akciji za minimalno kn), pogotovo jer mi tamo OS neki "ružan" windows 7 sučelje sa ikonama da čovjek pomisli da su rađene za nekoga ko stvarno oko sebe skoro pa ništa ne vidi!
    Interesantno kako već nakon jednog dana upotrebe veoma brzo se mišljenje mijenja.
    Sučelje ne da je jednostavno da jednostavnije ne može biti nego još djeluje "živo" i neke animacije tipa "people", "xbox live (kad se kreira avatar)", "music & videos"... oduševljavaju a razne boje doprinose ugođaju.
    Naravno...tu je i Super AMOLED koji doprinosi svemu tome.

Izrada:

Samsung ko samsung...ovim modelom se isto pokazao kvalitetan i to jako. Doslovno se osjeti da je od jednog dijela, ultra čvrst. Poklopac metalan i jedino možda pri dnu ima neki milimetar dva praznog hoda ali ne smeta. Sam mobitel jest velik, lijepo leži u ruci a jedino neko (kao ja) koji ima nježne ne bauštelske ruke osjetit će da lako može iskliznuti iz ruke jer je zadnja strana nekako skliska i nebi škodilo da je nekako hrapavije napravljeno da se "ljepi" za kožu! Ako postoji kakva futrola tipa iphone nebi bila naodmet i od samog čuvanja mobitela. Što se nošenja u hlačama tiče osjeti se veličina...a to sad naravno nekim curama u gužvi disca može biti i prednost

Ekran:

Super AMOLED sve kaže. Sa svih strana čitljivo da nema kuta da se ne vidi da čovjeku još jedino fali odostraga preko poklopca i baterije sve da vidi. Preko dana na jakom suncu zna biti malo problema vidljivosti gdje posebno do izražaja dolaze otisci prstiju... ali lako se vidljivost popravi kada se malo zakloni rukom ili ode pod neku hladovinu drveta ili zgrade. Naravno, najpametnije da je pritom uključena automatska opcija osvjetljenja na okolinu.

Baterija:

1500 mAh. Zna izdržati do dva dana prosječne upotrebe što je odlično za takvu ekrančinu. Preporuka imati crnu pozadinu umjesto bijele jer time troši i manje baterije. Punjenje traje oko nekih 2 i po sata.

Sučelje:

Meni osobno jako se sviđa. Sam start telefona je užasno brz a takav je i izbornik koji doslovno "leti" da čovjek ne stigne brže niti promisliti što hoće u datom trenutku da napravi. Jak hardver sve to dobro opravdava i jedan od dokaza da nisu nužno potrebni odmah dvojezgreni, četverojezgreni procesori...itd. razne perverzije da bi uređaj imao smisla. Na sam OS za sada samo riječi hvale pošto je tek nov u mobilnom svijetu.

Multimedija:

Mp3 i radio sa pristojnim slušalicama daju isto tako pristojan zvuk. Radio se sa slušalicama isto može koristiti i na vanjski zvučnik a do te opcije dođe se dugim pritiskom na ekran čime se otvori novi izbornik koji inaće nije prikazan. Zanimljivo i idealno rješenje koje se koristi i u drugim slučajevima.
    Kamera daje sasvim prihvatljive i bojama dobre fotke a sam HD je čist dovoljan iako mu još malko frameova nebi škodilo. Osobno mi je puno draži HD prikaz sa SE Vivaz.
    Sam Market nudi skidanje igara koje nisu besplatne ali su za igranje na omniji vrhunske. Nadamo se s vremenom da će wp7 imati hrpe igara od kojih će dobar dio boljih biti i besplatne jer ovi telefoni imaju svoju skupu cijenu a omnia 7 je definitivno i prava igrača konzola.

Zaključak:

Zaključujem da sam osobno zadovoljan wp7 mi se jako sviđa i djeluje ozbiljno. Mana naravno nedostatak aplikacija i drugih poznatih boljki samog sučelja koje se nadam s vremenom se poprave ako misle biti u utrci s drugima...
    Ako se neko razmišlja za ovaj telefon a trenutno ne pati za hrpom aplikacija besplatnih, definitivno moja topla preporuka (naravno ako ga se povoljno nabavi jer inaće je dosta skup).
    Zadnji uredio maher22 : 18-05-2011 u 11:29

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    SAMSUNG OMNIA 7 I8700
    Operater
    mtel
    Bodovi
    3.627
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.627, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    postovanje, zadnjih godina koristio sam sve simbian modele i sada imam jedan c6 nokia. Ali dobio sam omniu 7 ,kupljena u swiss sa orange mreze.nisam imao potrebe da je otkljucavam ubacio sam mtel karticu i radi normalno,registrovao se da sam u usa i cak prvi dan updatovao software sa 7.7005 na nesto kao 7.0.7008.0

e sad pitanje,kako da uradim update na mango tj. wm7.5?

ima stvari koje mi smetaju ,a otklonjene su na novoj verziji,jel potrebno da jailbrake odradim na mobilnom ili sta vec i gdje imaju upte za to. hvala

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Update na mango još trenutno nije moguće pošto je najavljen tamo tek krajem godine! Predstavljanje je bilo 24.May a do tada će ga još skrpati što bolje... sad kako će biti moguće nadograditi saznat će se!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupih ga u vipu jer u ponudi nije bilo Galaxy S-a trenutno pa bih ga čekao, a kako već 5 mjeseci se svađah sa t-mobileom oko toga rekoh dobro, idem na vip pa eto, uzeti Omniu 7. Svakim danom sve više i više bivam zadovoljan korištenjem jer, koliko god na prvi pogled i na slikama WP7 izgleda neprivlačno u tulavo, kada se mobitel uzme u ruke, stvar dobiva kompletno drugačije značenje. Za početak, volim htc, lg mi je drag, ali na ovoj Omnii WP7 definitivno izgleda savršeno, dizajn, super amoled i implementacija OS-a daju jednu vrlo skladan-funkcionalan uređaj. Kada kažem funkcionalan mislim na iOS tip funkcionalnosti. Dakle out of the box uređaj radi kompletno savršeno, bez usporavanja, bez ikakvog laga igdje, android je tu naravno lošiji, no android je i dalje prema mojem mišljenju najbolja opcija po pitanju mogućnosti. Ontopic; dizajnom odličan, naravno premium feel se osjeti jer za razliku od galaxy s-a ovdje nije plastika u igri i uređaj definitivno postaje mnogo profesoinalniji na prvi pogled.
    Što se tiče samog OS-a jednostavno je - želim Mango. Stvar je fenomenalna, i leti, ali Mango i multitasking, IE9 i grafička akceleracija, te bing search su stvari koje igraju veliku ulogu i bilo bi lijepo da kao u android community-ju ljudi pokušavaju nekako nabaviti Mango i implementirati ga čim prije. WP7 developeri imaju tu mogućnost pa se nadam da će na xda nešto izletit brzo.

Što me smeta kod OS-a? Smeta me bing i samo bing. Hoću Google kao svoj homepage, bing search dolje dakako ali kada upalim IE bilo bi lijepo da mogu birati svoj homepage. Mogućnost imaju i iOS i Android.
    Druga stvar koja narušava privatnost jest pozitivno-negativna kompletna implementacija i sinergija gmaila, windows livea. twittera i facebooka. Što je dobro je očito, konstantno up to date, odličan notifications sistem, imenik je praktički čim se unesu adrese prisutan i to štima. Loše jest to što u (na primjer) Pictures su ponuđene i slike sa svih servisa koji se koriste i to je nemoguće onesposobiti, ergo svaka osoba koja ima pristup uređaju može prelistati sve slike koje osoba ima.
    Uređaj ima iznimno pristojno reprodukciju zvuka, ali da je tih, tih je. Ja prelazi sa iPhone-a tako da sam stvarno naviknut na glasniju reprodukciju.
    No razlog zbog kojega bih ja i dalje bio spreman mijenjati ga za Galaxy S jest činjenica da ima 8 gb neproširive memorije, meni je to malo, i ne shvaćam zašto nema microSD, niti ću shvatiti.

Neke stvari su ipak izvedene tako glatko da se tu ekipi treba dati nekakav respect. Naime wireless sync postoji preko Zunea, ali na koji samo način. Doma sam, i na ikonicu od mobitela prebacim sve podatke koje želim makar mobitel nije spojen na laptop. Navečer ga stavim na punjenje i u trenutku kada ga spojim na wall charger, preko noći se svi podaci prebace na mobitel i do jutra su tu. Fenomenalna opcija.
    Ali ima toga još; na primjer kamera se aktivira pritiskom gumba za okidanje koji da svoj feedback tako da se ne mora otključavati uređaj i pokretati aplikacija, instant paljenje unutar sekunde, a i okidanje slike je jednako brzo. Kvaliteta slike je neupitna a 720p od 24fps stvarno ima dovoljnu količinu detalja i funkcionira jako dobro i fluidno. Bitno je napomenuti da na primjer ako je mobitel u džepu i sličajno se pritisne tipka za okidanje on neće okinuti tipku jer će proximity sensor tu odigrati svoju ulogu.

Baterija mi traje 18,19 sati i ne znam je li problem u njoj, no po pitanju toga sam zabrinut. Imam upaljen 3g i lokacijske servise, no oni se ne koriste konstantno ovdje ako se ne varam. Sad, tu bi mi trebala kakva pomoć, jel.

Ja sam sve u svemu zadovoljan. Kad bi još mogao imati u njemu 32gb mislim da ga ne bih mijenjao za išta. Pogotovo računajući na nadolazeći Mango i sve veću količinu aplikacija na Marketplaceu

edit: nakon updatea na novi software, mogu li i dalje koristiti Chevron7 unlock? Nikako da nađem tu informaciju pa ako itko zna bio bih zahvalan na pomoći.
    Zadnji uredio blek_hrcak : 02-06-2011 u 13:59

5. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nakon mjesec dana uporabe mobitela ja isto mogu zaključiti da sam zadovoljan! Malo me smeta to što kamera ne pamti nove postavke nego vraća na default a microsoft kao objašnjava da većina voli da im se nakon isključenja opet vrati na default!
    Ja naprosto tu vidim opciju da treba uvesti novi izbor da sam korisnik izabere hoće li nakon isključenja postavke da se vrate na default ili ne. Jednostavno!
    8 GB je isto samo ta memorija ali meni dovoljna. Video i fotke što snimim odmah prebacim na komp. ostane dovoljno za muziku i aplikacije, ove free.
    Toplo se nadam za godišnjicu OS-a da nas iznenade nekim free aplikacijama i free xbox live igrama što bi bilo zadovoljavajuće za kao "hvala korisnicima wp7"!
    Daljnje nadogradnje tipa Mango itd. naravno dobrodošle i da se samo poboljšavaju i konačno uvedu više taj Bluetooth file transfer!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To i mene živcira, ali kako i sam kažeš, automatski zune prebacuje stvari na komp, i moram priznati da zune naspram itunesa radi savršeno bolji posao.

Ja sam svoju omniu unlockao preko chevrona, napravio update na 7.0.392, sa patchom tako da sve radi savršeno i uz činjenicu da mogu side loadat aplikacije, uređaj leti sada.

ako je eventualno potreban tutorial mogu ga napraviti s obzirom da dosta ljudi ima problema sa time pa eto. nudim pomoć

8. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    SAMSUNG OMNIA 7 I8700
    Operater
    mtel
    Bodovi
    3.627
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobar dan,nema te nesto u ovoj temi,Ako i dalje ims volje i naravo vremena,napravi tutorial za otkljucavanje samsung omnia 7 da mozemo svi skidati update,a ne ovako cekati na operatera da se smiluje. hvala

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    vip
    Bodovi
    8.945
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.945, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blek_hrcak Pregledaj post
    To i mene živcira, ali kako i sam kažeš, automatski zune prebacuje stvari na komp, i moram priznati da zune naspram itunesa radi savršeno bolji posao.

Ja sam svoju omniu unlockao preko chevrona, napravio update na 7.0.392, sa patchom tako da sve radi savršeno i uz činjenicu da mogu side loadat aplikacije, uređaj leti sada.

ako je eventualno potreban tutorial mogu ga napraviti s obzirom da dosta ljudi ima problema sa time pa eto. nudim pomoć
    Može tutorial..

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    SAMSUNG OMNIA 7 I8700
    Operater
    mtel
    Bodovi
    3.627
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e to bi bilo lijepo.gledao sam po raznim stranim forumuma,ali nikako da nadjem sve na jednom mjestu kako se to radi i fajlove koji mi trebaju. Da te pitam prije nego bilo sta zatrazim. imam omniu kupljunu u svicarskoj na orange mrezi,ali nisam je imao potrebe otkljucavati da bi mi radila u bosni.ocigledno nije kupljena uz ugovor vec samo na njihovoj mrezi/prodajniom centru. uspio sam update na 7.0.7008.0 ali tu nema copy/paste a to mi treba. na zvanicnom microsoftovom sajtu kazu da su pustili prije dva mjeseca noviji update za moj uredjaj ali nista od toga. e sad pitanje sta je potrebno prvo da uradim da skinem noviji udate,tj kako da se rijesim orange start screen i ostalih njihovih postavki posto mi ni mms ne radi i jos hrpa drugih gluposti. Hvala nadam se da nisam smorio sa postom

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može tutorial definitivno pogotovo to za unlock što sve treba!!!
    Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    vip
    Bodovi
    8.945
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm baš sam mislil preć na android, a kad ono gledam ekipa fali winse 7 i ovaj i8700.
    EDIT:Jel zna možda ko, jel otključan i8700 iz VIP-a?
    Zadnji uredio zvone_ : 29-06-2011 u 13:13

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2008
    Bodovi
    4.316
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.316, Nivo: 15
    Bodovi: 4.316, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prijatelj mi je nekidan došao s ovim uređajem da mu pokušam ubaciti nekakvu navigaciju..e sad..nisam uspio pa bih pitao znalce dvije stvari
    1. Može li uopće instalirati nekakva navigacija (garmin, igo..sync) na ovaj mobitel ???
    2.Nisam uopće mogao spojiti se kompom na mobitel, tek sa zune programom sam uspio, ali samo fotke, video i slično sa mob. sam mogao prebaciti na komp, ali ne i sa kompa na mob.
    Također sam preko tog programa napravio i novi update, ali to nije ono što mi treba.

Pa me zanima, na koji način ili kojim programom mogu preko usb kabla uči u uređaj i npr. sa kompa nešto prebaciti, (mp3, fotke, itd...).. instalirati na mob. npr. navigaciju itd.
    Hvala up

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo nakon 2 mjeseca korištenja omnie 7 za sada riječi pohvale. Dva puta mi je pao od čega jednom na beton i izdržao sve to a samo malena ogrebotina na rubu što dakle dovoljno kaže o kvaliteti izrade
    Nijednom mi se do sada još nije restartao niti blokirao a jučer sam ga nadogradio i sa nodo update s čim se dobila i copy/paste opcija koja radi jako dobro i jednostavno.
    I dalje sam zadovoljan izborom telefona a daleko od toga da mi je dosadio...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    vip
    Bodovi
    8.945
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postal ponosni vlasnik omnie, mob je odličan, fantastičan.Stvarno OS je stabilan, brz, a display, fantazija..Iznenađen sam skroz ovim mobitelom...Čekam nestrpljivo mango Updejtan je na verziju 7.0.7392 NoDo.Jedino mi se samo sučelje OS-a ne dopada, android mi je puno bolji po tom pitanju, al dobro to je sitnica..
    Čekam da srede GPS sa offline mapama, instaliral sam neke programe s marketa, kak se brišu ti programi?
    I ak imate kakve preporuke za skinut?
    EDIT: Da budem siguran da mi nekaj ne skida s neta..u postavkama sam stavil na data off, znači ne spaja se na net..Jel ima još kaj da pogledam da iskopčam opciju da kojim slučajem ne spaja na net bez mojeg znanja?
    Zadnji uredio zvone_ : 04-07-2011 u 18:43

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu se staviti offline mape za turn by turn navigaciju. Program je od T-mobile DE Navigon, a mape su od Navigona sa Androida.
    Program se jednostavno instalira nakon unlock sa Chevronom, ali za mape je hebeno
    Potrebno je podići lokalni web server na kojemu se nalazi mape i natjerati aplikaciju da prilikom prvog starta downloada mape sa tog fejkanog servera.

Osobno sam to instalirao, ali sam se svjetski namučio.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    vip
    Bodovi
    8.945
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A niš pričekal bum, da se stanje sredi s tim gps-om..Bit će bolje i lakše, valda..

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    SAMSUNG OMNIA 7 I8700
    Operater
    mtel
    Bodovi
    3.627
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nekidan sam updatevoa omniu na zadnji soft 7932 nesto,ali mi je ostao neki na 4,10,pojma nemam ,uglavnom imam copy paste. cekam ovaj mango da se pusti,to bi trebalo upotuniti dozivljaj na ovim uredjajima. jos mi nije dosadio ,jedino mi fali program sport tracker,ima endmondo i run kepper ali su slabiji.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je službene "NoDo" nadogradnja koja donosi između ostalog copy paste.

Mngo beta 2 je već dostupan na xda developers. More ljudi ga je već stavilo

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    HTC Desire, N73, N3650
    Operater
    VIP
    Godina
    37
    Bodovi
    13.002
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.002, Nivo: 27
    Bodovi: 13.002, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel mi netko moze objasnit zasto kod listanja stranice sa lijevo na desno il obratno ostane djelic od prethodne/sljedece stranice uz rub ekrana?

evo linka da se vidi precizno sta me zanima(prebacite na 6:10min pa uocite kako kod prognoze uz desni rub postoji dijelic sljedece stranice):

http://www.youtube.com/watch?v=IEvjM...eature=related

jel to neki bug ili je to normalno?

HVALA

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nevjerujem da je to bug...mislim da je to baš tako napravljeno nekako vizualno a meni naprotiv se sviđa, valjda da se vidi što sljedeće dolazi listanjem na desno...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa to je sastavni dio METRO designa novog Windows Phone OS-a

Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    3.180
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.180, Nivo: 13
    Bodovi: 3.180, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kakvu zaštitu displeja i mobitela općenito koristite?
    Futrole, torbice SP?

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 6s
    Operater
    te-kom
    Bodovi
    14.784
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.784, Nivo: 29
    Bodovi: 14.784, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dali vam radi 3g na omnii 7 u tmobile? i kako ste namjestili APN ? meni uporno izbacuje mobitel se pokusava spojiti s krivim postavkama :/
    For the hoven lands...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    vip
    Bodovi
    8.945
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzeo sam mob s NoDo upateom pa čekam da naprave Chevron kako treba.. inače mi je mob zasad "stock" pa ne mogu ništa od ovoga...
    "all in one"

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. x10 mini pro vs. samsung i8700
    By maher22 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 13-04-2011, 16:42
  2. OMNIA na hr rom?
    By cobra99 in forum Samsung
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 06-02-2011, 16:51