Kakav je taj P OLED u usporedbi sa SAMOLED-om? Jel ima neki mobitel danas takav ekran?
S obzirom da je dosta glasina oko novog Nexusa i ko ce ga proizvodit,a takodjer i glasina u kojima se spominju cak dva Nexusa,jedan od strane LG-a,a jedan od strane Huawei-a,otvorio sam temu u ovom podforumu pa kad vise saznamo modovi lako prebace u odgovarajuci podforum....
Navodno je kineski portal GizmoChina saznao pune specifikacije modela Nexus 2015 kojeg ce proizvesti LG.
-procesor Snapdragon 620,4GB DDR3 RAM
-kamera 13MP(IMX278)f/1.8,laser AF,OIS,prednja 4MP(navodno detekcija sarenice oka)
-ekran 5,2" P-OLED 1080p
-Mediatek bezicno punjenje,Quick charge
-baterija 3180mAh
-usb type-c
-cijena 300-400$
Drugi model kojeg ce proizvest Huawei ce biti opremljen vecim ekranom...
-5,7" AMOLED ekran
-kamera 21MP(IMX 230)
-bezicno punjenje
-metalno kuciste
-usb type-c
-procesor Snapdragon 810 ili Kirin 950..
http://www.gizmochina.com/2015/08/03...-specs-leaked/
Ovo jos naravno nista nije 100% provjereno,ali kako se bude blizilo predstavljanje vise cemo i znati![]()
Kakav je taj P OLED u usporedbi sa SAMOLED-om? Jel ima neki mobitel danas takav ekran?
PMOLED je inferiorna tehnologija AMOLEDu . Energetski je neefikasnija zbog pasivne matrice. U svakom slucaju cudi izbor PMOLEDa.
Odlicne specifikacije u Nexusa, za moj gust fali samo Amoled. Nadao sam se da je taj PMOLED u toj klasi ali ako kazes da nije... Negdje ocito mora bit zajeb...
Nisam bas siguran da ce biti tih specifikacija, ali vidjet cemo.
fingerprint scanner sa straznje strane...jel netko od vas koristi neki mob gdje je tipka sa straznje strane?koliko je tesko naviknuti se?
Meni je power tipka na vrhu/odozada, pod 45°. Ujedno je i fingerprint scanner. Nije se problem navići.
Ako bude imalo adekvatno rijesen touch2wake feature (kao npr lg) onda tipku mozes i zaboraviti. Meni osobno je takav button placement na lg-u naporan i nepraktican dok se ne naviknes na touch2wake. Primjeri: car dock, mob na stolu... T2W kada se naviknes je zaraza. Nisam dugo koristio lg g3/4, taman da se malo poigram i vidim kako mi lezi.
Ukoliko fingerprint skener ne bude bio povezan s power tipkom nego ona i dalje ostane na boku (kao kod npr 1+2) e to bi mi bilo zadovoljavajuce.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
LG G3. Preporod :^)
Uvijek su tipke na istom mjestu. Naviknes se u 1 dan.
Na G3 pogotovo jer ima tap-to-wake tako da stražnju tipku ne tipkam gotovo nikad.
Ako će biti kao na Huawei, da samo prođeš prstom preko senzora (koji je isto na stražnjoj strani) bit će odlično. Ako će biti kao na samsungu i iphonetu, znači da moraš pritisnuti da se ekran upali i onda registrira otisak, to će biti malo nespretnije. No opet ovisi o tome koliko je čvrsta tipka.
Motorola Atrix?![]()
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Bookmarks