Pokušaj instalirati iGO na internu memoriju , problem je u verziji Androida koji koristi SD karticu samo za multimediju (muziku , filmove , slike) i nije u mogućnosti spremiti podatke u folder "save"...
Nabavio sam ovaj tablet i instalirao iGO Primo 9.6.7.281004 pa sam ubacio sve sto mi treba (maps,poi,lang,voice...) i sve radi OK na rezoluciji 1024x768 jedino sto me muči je kad ugasim navigaciju odnosno izadjem više nemogu nazad.Moram prvo da de-instaliram iGO-a pa ga ponovo instalram i startujem i sve radi OK (postavke sve ostale kako su bile kad sam izašao iz navigacije), a kad ponovo izadjem moram sve nanovo.Jeste da se sve to odradi netreba puno vremena al polako nervira,pa me zanima jel ima neko neki predlog -ideju,kako da resim ovo.
Pokušaj instalirati iGO na internu memoriju , problem je u verziji Androida koji koristi SD karticu samo za multimediju (muziku , filmove , slike) i nije u mogućnosti spremiti podatke u folder "save"...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pa pomislio sam i na to i pokusao i tu varijantu al nece,i tako preko interne memorije radi isto.
Evo pokusao sam jos sa par verzija i radi sa verzijom 9.6.22.316005 na internoj memoriji i sad je sve OK.
Ako neko ima sličan problem neka proba sa ovom verzijom.
Hvala
Bookmarks