Jel ima neki vrač u blizini?
Dakle, prvo jel taj Garmin u to stanje došao kod tebe ili je došao do tebe u tom stanju?
Drugo, kad je posljednji puta radio u je li bilo problema u radu?
Treće, jel ga računalo vidi?
Četvrto, vrač bi ipak dobro došao.
Pozdrav svima. Problem sa Garmin Astro 320 kad ga upalim pojavi mi se bijeli ekran da li netko zna rješenje kako da to popravim ili jednostavno uzmem čekić pa ga umlatim. Unaprjed hvala.
Jel ima neki vrač u blizini?
Dakle, prvo jel taj Garmin u to stanje došao kod tebe ili je došao do tebe u tom stanju?
Drugo, kad je posljednji puta radio u je li bilo problema u radu?
Treće, jel ga računalo vidi?
Četvrto, vrač bi ipak dobro došao.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Lakše je uzeti čekić , nego tražit "Medicine Man" ... Mislim da ni on nebi pomogao !?![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
sumnjam da je uredjaj i radio , jer nepise o tom , ili ga je kupio , a mozda ne pomaze ni vracara ni medicina , nego mozda da gospodin procita na ovom linku (na njemackom je ali postoji prevodilac)
Zadnji uredio zuzo : 30-12-2013 u 23:39
Kad se pročita ovo što je @zuzo postavio u ova dva linka , vidi se da to baš i nije neki jeftini uređaj koji treba "zatući čekićem" .
Možda taj uređaj nije prilagođen za cestovnu navigaciju i ne prima NT karte (Garmin NT Maps) .
To je poprilično sofisticiran uređaj s velikim mogućnostima , viđao sam to kod lovaca i planinara , ali nisam obraćao pažnju ,
jer je uređaj sličio na UKW radiostanicu ...
Opis:
Uzmete li u obzir inovativnost i pouzdanost Garminovih uređaja brzo ćete zaključiti da je ovaj
uređaj pravi odabir. Uz Astro GPS sustav za praćenje psa nećete se pitati gdje je vaš pas ili što radi.
Posebno dizajniran za lovačke pse i njihove vlasnike, Astro sustav se sastoji od dviju komponenti:
od odašiljača za pse (tzv. DC 40) i ručnog prijemnika za korisnika (pod nazivom Astro 320). DC 40 je
ugrađen na standardnu inčnu ogrlicu, tako da je uređaj smješten sa stražnje strane vrata psa.
Još o tom uređaju , i njegovoj cijeni : ovdje
Dečki evo da vam dam neke info i hvala na odazivu malo sam u lovu pa ne stignem na sve strane. Uzeo sam uređaj u takvom stanju pa sam mislio da će to biti bezbolnije rješit master resetom sa garminova linka ili samim update na noviju ver. sof. međutim niš.
Komp ga prepoznaje stavio sam na mikro sd karticu Garmin AdriaTOPO XL 1.0 IMG Unlocked od walter66 Hvala!.. BaseCamp učita kartu sa uređaja ali nakon par minuta veza između uređaja i PC pukne pa onda ponovo.... nešto je sa pc usb portom u k... jer mi se isto dešava kad spojim garmin 76CSx koji je ispravan napomena i nstalirao sam usb driver od garmina al Astro zabjelio i nikako naprjed. Da dodam ubacio sam novi update i pokušao restartati nekoliko puta i ništa neda se kad ga upalim ekran bjel kad pritišćeš ostale gumbe čuje se ton kao kad listaš po meniu i možeš pojačat i smanjit svjetlost ekrana i to bi bilo to pomagajte.
Zadnji uredio niksa77 : 31-12-2013 u 00:09
Šteta jer je uređaj dobar ! "Hundeführer"
Pokušaj zamijenit USB kabel ili spoji na neko računalo s WinXP , pa probaj . Za auto , sumnjam da će radit na NT kartama ...
Uređaj ima izgleda neispravan ekran , jer bez obzira na karticu , mora startat Garmin program s
interne memorije . (Da nije nekome to palo , pa nakon toga gubi sliku)
Treba mi za lov ne za auto. Spojio sam ga s WinXP i sa Win7 to je ok al nema loga ni satelita na ekranu samo snjeg. Uređaj izgleda kao nov iz dućana i ne vide se nikakva oštećenja ni ogrebotine od pada, nemam pojma šta dalje.
Zadnji uredio niksa77 : 31-12-2013 u 00:43
Jedino servis , gdje neznam , da pitaš kod ovih s linka: comel.hr
Upute za korištenje-German
Koristi karte Garmin Topo (tako piše) ...
Zadnji uredio walter66 : 31-12-2013 u 00:48
Evo jedan amer mi poslao link al to je previše za danas pa ga ostavljam da malo prostudirate ko ima volje ja ne mogu više za danas. Hvala
http://www.noeman.org/gsm/garmin-rec...se-follow.html
pogledaj i tu
ako se registriras tu imas sigurno i odgovor na tvoje pitanje
Zadnji uredio zuzo : 31-12-2013 u 11:11
Bookmarks